השילוב הכי מנצח בעוגות חוזר בגדול עם טעם מענג במיוחד ומרקם עוד יותר שישאיר אתכם בפה פעור, וגם מלא!
עוגת קוקוס שוקולד מושלמת שמקבלת מרקם מטריף משכבת שוקולד קוקוס פריכה מעל לבסיס רך ומלטף שנמס בפה.
אין יותר מתאים לקפה הבוקר מעוגה זו. איך שלוקחים ביס אחד מבינים על מה כל המהומה!
מתכון באדיבות: העוגיות של רינתוש
ספר המתכונים של העוגיות של רינתוש
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
תבנית: תבנית פיירקס או תבנית עגולה 26
המצרכים
- 6 כפות קמח
- 6 כפות שמן
- 6 כפות סוכר
- 6 כפות מיץ תפוזים
- 6 יחידות ביצים
- 1 חפיסה שוקולד מריר
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס קוקוס
אופן ההכנה
- קודם נקציף את החלבונים עם כוס הסוכר.
- לאחר מכן נגרד פנימה את השוקולד ונוסיף כוס קוקוס.
- נערבב לאט בתנועות עטיפה. ואז נניח בצד.
- כעת מערבבים (עם מטרפה או מיקסר יד) את החלמונים עם 6 כפות סוכר, ושאר החומרים.
- משמנים תבנית ושופכים קודם את בלילת החלמונים ואז מעליה את בלילת החלבונים
- נכניס לאפייה על 180 מעלות למשך 35 דקות. (אין צורך לחמם מראש)
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
.רק עוד דבר אחד אחרון!.
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
הפוסט המקורי: עוגת קוקוס שוקולד קלה – העוגיות של רינתוש
מתכון פצצה תודה יצא מוש..
שמחים שאהבת! את תמיד מוזמנת לשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
בס”
שלום רב,
עוגת קוקוס טעימה ולא מסובכת. אלא מה, התחתית לא נאפתה מספיק והיתה צמיגה ובלתי ראויה למאכל.
מדוע? יותר מדי נוזלים? גודל הביצים? (השתמשתי בL, ואיך אפשר לבדוק אם התחתית נאפתה אם יש עליה
שכבה עבה של קוקוס וקצף, כמו במקרה הזה? וזו בעיה החוזרת אצלי בעוגות מסוג זה. מה צריך (או לא צריך)
לעשות? חן חן.
היי דיתה, חכי לצינון העוגה ואז בדקי האם התקשתה, ואם עדיין לא.. באיזה תבנית אפית וכמה זמן? כנראה שהיה כדאי להמשיך לאפות. מכיוון שזמני האפיה יכולים להשתנות בין תנור לתנור, להקפיד לשים באמצע התנור גם.
בהצלחה הפעם הבאה!
בסד
תודה. חן חן. אנסה בעז”ה לאפות יותר זמן. שבת שלום!