| | |

עוגת שוקולד בחושה ב-5 דקות

עם נוטלה עשירה וציפוי מושחת!
בהשראת: עינת חנניה
ציון 4 על ידי 13 דירוגים
עוגת שוקולד בחושה עם נוטלה

רגע אחרון לפני שבת? האורחים בדרך? קבלו מתכון עוגת שוקולד בחושה עם נוטלה בהכנה קלה וזריזה ובלי יותר מדי בלגן.

מה הסוד מאחורי עוגת שוקולד מנחמת? מתברר שהעניין לא מסובך במיוחד, כולה 4 מצרכים ו-5 דקות עבודה ויש לכם קסם של עוגת נוטלה!

והטעם? שוקולדי ועשיר, גם בלי ציפוי הגנאש, ועם הנוטלה העוגה מספיק מתוקה שלא צריךלהוסיף לה סוכר לבן.  ורק טיפ קט, למי שרוצה עוגה גבוהה שיכפיל כמיות או..תבנית 24 קפיצית. יאללה מהרו להכין!

 

ספר המתכונים של עינת חנניה

עוגת שוקולד בחושה עם נוטלה
צילום: עינת חנניה

איך אתם עוד לא שם?!

הצטרפו עכשיו לוואטסאפ שלנו למתכונים בריאים ותפריט מתכונים חדש כל יום.

 
עוגת שוקולד בחושה עם נוטלה
צילום: עינת חנניה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

עוגת שוקולד בחושה עם נוטלה

עוגת שוקולד בחושה ב-5 דקות

עם נוטלה עשירה וציפוי מושחת!
ציון 4 על ידי 13 דירוגים
לדרג
באדיבות: עינת חנניה

ציוד

כוס: חד פעמית קרה
תבנית: תבנית 24

המצרכים

לעוגת נוטלה:

  • 5 ביצים
  • 90 גרם שמן (קצת פחות מחצי כוס)
  • 5 כפות ממרח שוקולד נוטלה
  • 2 כוסות קמח תופח

לגנאש שוקולד (אופציונלי):

  • 1 גביע שמנת מתוקה
  • 1 חפיסת שוקולד מריר

אופן ההכנה

  • מערבבים ביצים עם שמן בקערה גדולה. לאחר מכן מוסיפים את הנוטלה עם קמח ומערבבים רק עד שהקמח נעלה.
  • משמנים את התבנית שלנו 24 ולצקת לתוכה את בלילת העוגה.
  • אופים בתנור חם על 180 מעלות למשך 25-35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
  • מוציאים את העוגה ומצננים בטמפרטורת החדר.
  • מחממים שמנת מתוקה כדקה במיקרוגל, שוברים את השוקולד לתוך השמנת ובוחשים היטב ליצירת גנאש מבריק.
  • שופכים את הגנאש על העוגה ומניחים לצינון עד להתקשות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


עוגת שוקולד בחושה ב-5 דקות רק עוד דבר אחד אחרון!.

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

הפוסט המקורי: עוגת שוקולד בחושה ב-5 דקות – עינת חנניה

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?