מה הסוד מאחורי עוגת שוקולד מושלמת וטעימה? מתברר שהעניין מסובך במיוחד, כולה 4 מצרכים ו-5 דקות עבודה ויש לכם קסם של עוגה!
עוגת שוקולד בחושה מפנקת ומופלאה עם נוטלה בהכנה קלה וזריזה בלי יותר מדי בלגן.
והטעם? עם שוקולד כזה עשיר וציפוי גנאש כה מושחת, תמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות. אז קדימה להכין!
מתכון באדיבות: עינת חנניה
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
כוס: חד פעמית קרה
תבנית: תבנית 24
המצרכים
לעוגת נוטלה:
- 5 ביצים
- 90 גרם שמן (קצת פחות מחצי כוס)
- 5 כפות ממרח שוקולד נוטלה
- 2 כוסות קמח תופח
לגנאש שוקולד:
- 1 גביע שמנת מתוקה
- 1 חפיסת שוקולד מריר
אופן ההכנה
- מערבבים ביצים עם שמן בקערה גדולה. לאחר מכן מוסיפים את הנוטלה עם קמח ומערבבים רק עד שהקמח נעלה.
- משמנים את התבנית שלנו 24 ולצקת לתוכה את בלילת העוגה.
- אופים בתנור חם על 180 מעלות למשך 25-35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
- מוציאים את העוגה ומצננים בטמפרטורת החדר.
- מחממים שמנת מתוקה כדקה במיקרוגל, שוברים את השוקולד לתוך השמנת ובוחשים היטב ליצירת גנאש מבריק.
- שופכים את הגנאש על העוגה ומניחים לצינון עד להתקשות.
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
עוגת שוקולד בחושה ב-5 דקות
רק עוד דבר אחד אחרון!.
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
הפוסט המקורי: עוגת שוקולד נוטלה בחושה ב-5 דקות – עינת חנניה