| | |

עוגת גבינה בחושה קלה

עוגה עשירה בקערה אחת!
בהשראת: נורית שכטר
ציון 4.36 על ידי 34 דירוגים
עוגת גבינה בחושה קלה

שבת תכף נכנסת ואין עוגה?
מתחילים שבוע וחייבים משהו שימתיק ליד הקפה?

עוגת גבינה בחושה – או איך שאנחנו קוראים לה – עוגת חיסול ממוקד
עוגה קלה והכי פשוטה שיש! מערבבים הכל בקערה אחת, לתנור ואז רק נותר להגיש ולהתפנק. בתיאבון!

ספר המתכונים של נורית שכטר

עוגת גבינה בחושה קלה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגת גבינה בחושה קלה

עוגת גבינה בחושה קלה

עוגה עשירה בקערה אחת!
ציון 4.36 על ידי 34 דירוגים
לדרג
באדיבות: נורית שכטר

ציוד

תבנית: פיירקס מרובעת / אינגליש קייק גדולה / חד פעמית מרובעת.
כוס מדידה

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 3-4 כפיות מיץ לימון
  • 2 סוכר וניל
  • 1 כוס קמח תופח
  • ½ כוס קוקוס
  • ½ קילו גבינה לבנה (מועדף סקי)
  • ¾ כוס חמוציות מתוקות מקומחות

אופן ההכנה

  • מתחילים בערבוב ראשוני של הביצים עם כוס הסוכר.
  • לאחר מכן מוסיפים את השמן ומערבבים, ואז מוסיפים את שאר המרכיבים (חוץ מהחמוציות) ומערבבים הכל אחרי כל הוספה.
  • לצקת הכל לתבנית ואז מוסיפים את החמוציות לתוך העיסה ומערבבים בעדינות.
  • שמים לאפייה על 180 מעלות למשך 50 דקות בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת גבינה בחושה קלה


שאלות נפוצות: עוגת גבינה בחושה

חייב קוקוס?
אפשר גם שקדים טחונים.
אופים על טורבו?
לא, אפייה רגילה.
אופים עם מים?
לא.
להשאיר בתנור בתום האפייה?
לא חייב.
הכל מערבבים? אין צורך בהקצפה?
אכן.
מה אפשר במקום החמוציות?
אפשר צימוקים או שוקולד צ'יפס במקום חמוציות.

 

 

עוגת גבינה בחושה קלה

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


.רק עוד דבר אחד אחרון!.

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר


הפוסט המקורי:
Natali Levi

Similar Posts

16 Comments

    1. היי סיגל!
      יכול להיות שלא יהיה לה מספיק זמן ממש להתקרר, היא צריכה בערך 8 שעות, אבל אנחנו בטוחים שיהנו ממנה בכל מקרה.
      בהצלחה 🙂

  1. אפיתי בדיוק עפ'י הרשום, כמויות וזמן אפיה
    בזמן שהיה בתנור ניראה 10,
    תפוח ובצבע אפוי כמתואר בתמונות
    וכשהוצאתי ונתתי להתקרר העוגה ירדה לגובה 2 ס'מ
    הגבינה לא מורגשת כל כך
    לא אורירית ולא רטובה
    אכזבתי את עצמי☹️

    1. היי עמוס, מצטערים שלא יצא כמו שרצית. פעם הבאה נסה לתת לעוגה לנוח קצת בתנור מכובה עם דלת קצת פתוחה, מכיוון שמעבר קיצוני בין חום התנור לקור מחוצה לו גם יכולה לתרום לירידה. לציין גם שבעוגות בחושה כזו צניחה קלה זה חלק טבעי מהמתכון, העוגה הינה בחושה ואינה אמורה להיות גבוהה.
      נשמח להמליץ לך על מתכון דומה של מלי מאירוב שעשרות הכינו והתרשמו לטובה, ועל מתכון אחר לעוגה גבינה אוורירית וגבוהה (לא בחושה), בהצלחה בפעם הבאה!
      עוגת גבינה בחושה ב-5 דקות – מלי מאירובעוגת גבינה
      עוגת גבינה גבוהה ונימוחה | בלי תבנית מים!

    1. היי ענת, עברנו לעיצוב חדש ועכשיו את המצרכים ואופן ההכנה ניתן למצוא באמצע העמוד בתוך מסגרת אדומה. בהצלחה ובתיאבון!

  2. העוגה הזאת מאוד דומה לעוגת תפוז ,קוקוס , קמח ושקדים שאני מכינה. לדעתי פחות מורגש שזו עוגת גבינה.

    1. לא ניסינו במתכון הזה ספיצפית, את בד"כ אם רוצים להמיר מתכון לשימוש בקמח כוסמין משתשים באותה כמות קמח כוסמין ומפחיתים ב- 25% את כמות הנוזליןם בהשוואה לקמח חיטה. נשמח לשמוע איך יצא, בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?