| | | | |

עוגת שמנת בקלי קלות

עוגה מטריפה וטעימה בטירוף להכנה ב - 5 דקות!
בהשראת: שושנה ברוך
ציון 5 על ידי דירוג אחד
עוגת שמנת להכנה ב - 5 דקות

והנה לכם מתכון – עוגת שמנת להכנה ב – 5 דקות שיקפיץ לכם ולכל המשפחה את החושים.

עוגת שמנת חמוצה בקלי קלות עם טעם שיישאר אתכם מלא זמן.

אין על העוגות הקלאסיות והפשוטות שמצליחות עוד להרשים בטעם בלי השקעה רבה בהכנה!

עוגה אחת כזאת היא עוגת שמנת חמוצה זו שמכינים בקלי קלות ובזריזות

בלי שום התפשרות על הטעם הנדיר המתקבל.

עם בסיס פריך של ביסקוויטים, ושכבת שמנת עשירה ורכה,

אף אחד לא יכול לעמוד בפני עוגה זו. אז קדימה לפנק!

עוגת שמנת להכנה ב - 5 דקות
צילום: שושנה ברוך

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגת שמנת להכנה ב - 5 דקות

עוגת שמנת בקלי קלות

עוגה מטריפה וטעימה בטירוף להכנה ב - 5 דקות!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
כמות 1 עוגה
זמן הכנה: 5 minutes
זמן בישול/אפייה: 40 minutes
סה״כ זמן: 45 minutes
באדיבות: שושנה ברוך

ציוד

תבנית קוטר 24

המצרכים

להכנת הבסיס

  • 1 שרוול ביסקוויטים פתי בר (400 גרם)
  • ½ 1 חבילה חמאה (מומסת - 150 גרם)

להכנת העוגה

  • 4 גביעי שמנת חמוצה 27% (800 מ"ל)
  • 4 ביצים (גודל L)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 כפית אבקת וניל ( או תמצית)

אופן ההכנה

  • קודם מחממים מראש תנור ל-180 מעלות.
  • מעבדים במעבד מזון את הביסקוויטים והחמאה, ואז משטחים בתבנית.
  • מערבבים את השמנת, סוכר, אינסטנט, וניל, וביצים, לתעורבת קלה.
  • מעבירים לתבנית, ואופים למשך 40-45 דקות בערך. תלוי בתנור.
  • נועצים קיסם ושמים לב שיוצא ללא פירורים. העוגה במרכז רוטטת כאילו לא מוכנה וזה בסדר. היא מתייצבת בקירור לאחר 24 שעות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת שמנת

הנקודות השחורות הן מאבקת וניל או מקל וניל?
אבקת וניל.
אפשר שמנת פחות אחוזים?
עדיף לא להפחית, זה הורס את הטעם.
גבינה לבנה לא צריך?
לא.
עוגת שמנת להכנה ב - 5 דקות
צילום: שושנה ברוך
עוגת שמנת להכנה ב - 5 דקות
צילום: שושנה ברוך

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

עוגת שמנת 

מקור: Shoshana Baruch

 

Similar Posts

11 Comments

  1. שרוול ביסקוויטים הוא 250 גרם. וכאן כתוב 400 גרם על 150 גרם חמאה , האם זה מספיק חמאה ל400 גרם ביסקוויטים טחונים ?

    1. למטרת ייצוב העוגה אפשר להחליף 1 אינסטנט פודינג בחצי כוס קורנפלור והעוגה תצא נהדר! בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?