| | | |

עוגת גבינה אפויה עם תותים

מרשימה את כל המשפחה ומשאירה אותם המומים עם פה פעור שרוצה עוד ועוד!
בהשראת: עדן רווח שלום
ציון 4.43 על ידי 7 דירוגים
עוגת גבינה אפויה עם תותים

מצאתם תותים בסופר ובה לכם להרשים? מה עם עוגת גבינה אפויה פשוטה אוורירית שמשדרגים עם נגיעות ציפוי שמנת עם תותים מהממים מעל?

אם התרגלתם לעוגות הגבינה השגרתיות הפעם מביאים לכם עוגת גבינה אפויה גבוהה עם תותים מיוחדת בטעם וגם במראה.

מתכון עוגת גבינה אפויה ללא תחתית מפורט ומדויק לעוגה חגיגית ונהדרת לשבת שמרשימה את כל המשפחה וכל אורח עוד ועוד!

עוגת גבינה אפויה עם תותים
צילום: עדן רווח שלום

למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה אפויה

    • תותים זה החיים: אם אתם אוהבים תותים וודאי אתם גם אוהבים את השילוב הקטלני שלהם עם גבינה עדינה!
    • עוגה גבינה אפויה עם תותים מושלמת להגשה כשרוצים לפנק ולהתפנק כראוי!
    • קלילה וטעימה: עוגה לבנה וצחה בטעם מעודן שלא תותיר אתכם עם תחושת כבדות בפה!

שורה תחתונה: מתכון שחובה לשמור כי ברגע שיש לכם תותים אין לכם ברירה אלא להכין!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה עם תותים

עוגת גבינה אפויה עם תותים

מרשימה את כל המשפחה ומשאירה אותם המומים עם פה פעור שרוצה עוד ועוד!
ציון 4.43 על ידי 7 דירוגים
לדרג
באדיבות: עדן רווח שלום

ציוד

תבנית: קוטר 24 / סיר ג'חנון
כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

  • 7 ביצים (L)
  • 2 כוסות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 3 חבילות גבינה לבנה 5% / 9% (750 גרם )
  • 2 גביעי שמנת חמוצה (400 מ"ל)
  • 4 כפות קורנפלור
  • 3 כפות פודינג וניל

לקישוט (לא חובה):

  • 1 חבילה שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • תותים (לעיטור)

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף נוקשה.
  • בקערה נפרדת מקציפים את השמנת חמוצה, גבינה לבנה, סוכר וניל, כוס סוכר, חלמונים.
  • מורידים מהירות ואז מוסיפים את הפודינג וניל וקורנפלור.
  • מאחדים את החלבונים עם הבלילה של הגבינות בתנועות עטיפה בעזרת מרית - לא מערבבים חזק כדי לא לשבור את קצף הביצים.
  • מרפדים נייר אפייה רק בתחתית התבנית (לגזור לעיגול). בצדדים מרססים בתרסיס שמן.
  • מחממים תנור ל-200 מעלות, בתחתית התנור מניחים תבנית מים רותחים.
  • אופים על רשת בשלב השני מלמטה למשך 20 דקות עד השחמה בחלק העליון של העוגה (אם צריכים גם 30 דקות אפשר).
  • לאחר מכן מורידים ל-160 מעלות ומכסים בנייר כסף, ככה שלא תיסדק העוגה, ואופים לעוד שעה. סה"כ שעה וחצי אפייה.
  • משאירים בתנור מכובה לעוד שעה. שהעוגה מתקררת מכניסים למקרר לכמה שעות (עדיף לילה), ורז אז מחלצים מהתבנית, אחרת היא מתפרקת.
  • אפשר לקשט מעל בקצפת שמנת ופודינג ולעטר בתותים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת גבינה אפויה

איך דואגים שלא תיפול העוגה כשמוציאים אותה לשים נייר כסף?
תוציאי טיפה עם הרשת לכיוון אליך תעטפי ותכניסי פנינה את הרשת לדעתי לא להוציא לגמרי רק להוציא לכיוון אליך.
מה שמת מתחת לתותים?
שמנת פודינג וחלב.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגת גבינה אפויה עם תותים
צילום: ליטל שביר

"מצטרפת להמלצה על המתכון העוגה טעימה בטירוף!!!
אני הורדתי את הסוכר ל 1.5 כוסות בהחלט מספיק!"
ליטל שביר

עוגת גבינה אפויה עם תותים
צילום: עדן רווח שלום
עוגת גבינה אפויה עם תותים
צילום: עדן רווח שלום

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4 Comments

  1. העוגה הוכתרה על ידי בני הבית כעוגת הגבינה הטעימה ביותר. מתכון מעולה. תודה

    1. היי מיכל!
      איזה יופי, ממש כיף לדעת שאתם נהנים ממנה כל כך 🙂
      מוזמנת להצטרף גם לקבוצת הפייסבוק שלנו, אנחנו מעלים לשם מתכונים חדשים כל יום ואנחנו בטוחים שתמצאי משהו לאהוב
      https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/

  2. שלום
    מדוע אין אפשרות לשתף בפייסבוק ?
    אני אוהבת ונוח לי להעתיק את המתכון ישירות אלי בפייסבוק..
    חבל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?