| | |

לביבות גבינה קלות

מוכנות בצ'יק צ'ק!
בהשראת: ירדנה ג'נאח
ציון 4.25 על ידי 33 דירוגים
לביבות גבינה קלות

לביבות חמות ומתוקות להתחיל את בוקר שבת.

לביבות גבינה אווריריות, ורכות שמכינים בצ'יק צ'ק עם מתכון ברור ופשוט. קינוח מושלם לשבת שכל המשפחה תאהב.

מי שלא מכין מפסיד, רק תכפילו כמויות מראש כי זהירות – הן נחטפות!

 

ספר המתכונים של ירדנה ג'נאח

לביבות גבינה קלות
צילום: ירדנה ג'נאח

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

לביבות גבינה קלות

לביבות גבינה קלות

מוכנות בצ'יק צ'ק!
ציון 4.25 על ידי 33 דירוגים
לדרג
באדיבות: ירדנה ג'נאח

המצרכים

  • 250 גבינה לבנה
  • ½ כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • ½ כוס קמח רגיל
  • 1 ביצה

אופן ההכנה

  • מערבבים הכל ידנית בלי מיקסר
  • ממתינים חמש דקות ואז מטגנים על מחבת של פנקייק או טפלון. משמנים רק בפעם הראשונה עם מעט חמאה
  • אפשר לפזר מעל אבקת סוכר לפני הגשה. מומלץ להניח ללביבות לנוח כ-2 דקות לפני שאוכלים אותן (בזמן זה הן מתייצבות).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: לביבות גבינה קלות

האם יש צורך באבקת אפייה?
אין צורך.
אפשר להכין גם עם קמח ללא גלוטן?
כן בהחלט, אפשר בקמח תמי.

מה חושבים על: לביבות גבינה קלות

    1. רבקה מהרי:
      "תודה רבה יצא מהמם"
    2. רות ריף:
      "עם אשל ויוגורט גם טעים!"
לביבות גבינה קלות
צילום: רות ריף

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


.רק עוד דבר אחד אחרון!.

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכונים לילדים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: ירדנה ג'נאח

Similar Posts

5 Comments

  1. 2 stars
    קלות מאוד להכנה!!
    עם זאת, יצאו סופר סופר מתוקות
    לא משהו שאפשר לאכול
    גם הילדים לקחו ביס ואמרו שזה מידי מתוק
    הכל נזרק, באסה

    1. היי סיון,
      מתנצלים על החוויה הלא נעימה.
      כמובן שאפשר בפעם הבאה לשים חצי מכמות הסוכר. באופן כללי, כמעט בכל מתכון אפשר לשחק עם הסוכר לפי טעם אישי.
      בהצלחה 🙂

  2. תודה על המתכון, חוץ מזה שזה מדי מתוק הץזה יוצא מושלם, במרקם ובטעם- אם מורידים חצי מכמות הסוכר שבמתכון.

    1. היי בתאל רוז!
      תודה רבה על התגובה ואנחנו שמחים שאהבת את הלביבות למרות כמות הסוכר 🙂
      אין ספק שמתיקות היא עניין של טעם ואנחנו באופן אישי תמיד בעד לשים פחות מאשר יותר.
      נשמח לראות אותך גם בקבוצת הפייסבוק שלנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?