| |

עוגת קרמשניט גבוהה וקלה

עסיסית ורכה עם קרם מנחם!
בהשראת: רנאטה פורטנוי
עדיין אין דירוגים
קרמשניט
לא משנה אם אתם קוראים לעוגה זו קרמשניט, נפוליאון, או אפילו מילפיי, העיקר שכולם מסכימים שאין שום עוגה אחרת שמתקרבת אליה בטעם!
עוגת קרמשניט לחה ורכה – עוגה גבוהה משכבות ריבועי בצק עלים טעים שממלאים בקרם ונילי עשיר ומנחם את הלב.
קינוח נהדר ומושלם לאירוח שתמיד אפשר להכין בקלות וזריזות לקבלת תוצאה מוצלחת שאף אחד לא יפסיק להרעיף עליה מחמאות!

מתכון באדיבות: רנאטה פורטנוי

ספר המתכונים של רנאטה פורטנוי

קרמשניט גבוה וקל (נפוליאון)

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

קרמשניט

עוגת קרמשניט גבוהה וקלה

עסיסית ורכה עם קרם מנחם!
עדיין אין דירוגים
לדרג
כמות 0
באדיבות: רנאטה פורטנוי

ציוד

כוס: כוס 240 מ"ל

המצרכים

  • 400 גרם בצק עלים מרודד (שמפשירים כל הלילה במקרר או שעתיים בטמפ חדר)
  • 1 מיכל שמנת מתוקה / קצפת צמחית (250 גרם)
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 כוס חלב / חלב קוקוס
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה

  • לחמם תנור על 180 מעלות
  • לפרוס את בצק העלים על משטח עבודה, נרדד דק ונחלק ל-3 מלבנים שווים.
  • להניח את הבצקים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, לחורר בעזרת מזלג את הבצק במספר מקומות שונים ולאפות 40 דקות עד להזהבה ואפייה מלאה. לאחר מכן להוציא ולצנן
  • להקציף שמנת מתוקה, חלב, ואינסטנט פודינג וניל, עד שמקבלים קצפת יציבה.
  • להניח על מגש עלה של בצק עלים אפוי, מעליו למרוח מחצית מכמות הקרם, ואז להניח מעל עלה נוסף וללחוץ מעט. למרוח שוב את המחצית השנייה של הקרם, ולסגור מעל עם עלה נוסף.
  • מפזרים מלמעלה אבקת סוכר
  • מאחסנים במקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: קרמשניט גבוה וקל 

מה זה החום מעל העוגה?
שוקולד מריר מגורד.
איך פורסים?
חותכים בעדינות עם סכין של לחם.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!.

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

.

הפוסט המקורי: קרמשניט גבוה וקל (נפוליאון) – רנאטה פורטנוי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements