עוגת תפוזים גבוהה
טעם של הבית ומרקם מענג!
Advertisements
אין על העוגות הקלאסיות והפשוטות שמצליחות להרשים בטעם בלי כל הנפנופים, קצפות, וקישוטים.
עוגת תפוזים בטעם שמזכיר את הבית – עוגה גבוהה ואוורירית במרקם ששולח תענוג לכל חלק בגוף.
עוגה נוסטלגית בהכנה כיפית וקלה. איך שמוכנה מחממים כוס קפה לצד ונהנים מהחיים הטובים.
עוגת תפוזים בטעם שמזכיר את הבית – עוגה גבוהה ואוורירית במרקם ששולח תענוג לכל חלק בגוף.
עוגה נוסטלגית בהכנה כיפית וקלה. איך שמוכנה מחממים כוס קפה לצד ונהנים מהחיים הטובים.
מתכון באדיבות: דבי ממן
Advertisements
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבנית: סיר פלא 26 / 3 אינגליש קייק רגילות .
כוס: חד פעמית חמה
Advertisements
המצרכים
- 6 ביצים
- 2 ¼ כוסות סוכר
- 1 ¼ כוסות שמן
- 1 ½ כוסות מיץ תפוזים
- גרידה משני תפוזים
- 3 כוסות קמח תופח
Advertisements
אופן ההכנה
- מקציפים את הביצים עם הסוכר למשך 10 דקות על מהירות גבוהה, ואז מוסיפים את השמן לאט תוך כדי הקצפה.
- מוסיפים גם את המיץ תפוזים, גרידה, קמח, ולהקציף עד הבלעה
- משמנים תבנית ושופכים את הבלילה
- שמים לאפייה על 160 מעלות למשך 40 דקות.
- לקרר היטב ולחלץ את העוגה.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
Advertisements
שאלות נפוצות: עוגת תפוזים
אפשר להפחית בסוכר? אפשר לשים כוס. |
את הביצים להפריד? לא להפריד! |
אם אופים בתבנית אינגליש קייק זה גם יוצא אוורירי? כן אין בעיה. |
אפשר עם קמח רגיל? כן להוסיף כפית אבקת אפייה על כל כוס. |
כשמוסיפים את השמן להנמיך את מהירות ההקצפה? לא. |
מה חושבים על: עוגת תפוזים גבוהה
-
- סינדי אהרוני:
"יצא גבוה מהמם וטעים."
- סינדי אהרוני:
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
הפוסט המקורי: עוגת תפוזים גבוהה ואוורירית – דבי ממן
Advertisements