מתכון לסופגניות מושלמות
מתכון לסופגנייה קלאסית, אוורירית, ורכה בטעם משגע במיוחד. ממלאים עם ריבה עשירה ומקשטים עם אבקת סוכר ויש לכם תענוג שאף אחד לא יכול לעמוד בפניו.
כי אין על סופגנייה ביתית ומסורתית שמכינים מכל הלב!
מתכון באדיבות: טובה ניסים
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 1 קילו קמח
- ½ כוס שמן
- 1 כוס סוכר
- 2 כפות תמצית וניל
- 2 ביצים
- 1 שקית שמרית או 2 כפות שמרים יבשים
- 3 כוסות מים פושרים לפי הצורך
אופן ההכנה
- נלוש את כל החומרים לבצק עד שנהיה חלק ורך ולא דביק.
- מכסים בניילון נצמד ושמים שעה לתפיחה
- מכינים עיגולים על נייר אפייה חתוך ריבועים ואז מכסים ושמים להתפחה שוב (חשוב!)
- מחממים שמן עמוק ומטגנים
- מזלפים ריבה ומפזרים אבקת סוכר מעל
הערות וטיפים
שאלות נפוצות: מתכון לסופגניות
לגבי זמן טיגון – כל צד כמה זמן מטגנים או שהן מתהפכות לבד? |
איך להכין את את העיגולים. יש לערוך את הבצק עם מערוך ואז לקרוץ עיגולים ? |
למה הריבועים מנייר אפייה? |
אפשר בתנור במקום לטגן? |
איזו ריבה את ממליצה? |
להכניס את הסופגנייה עם הנייר אפייה? |
מה חושבים על: מתכון לסופגניות
-
- קרן בן סעדון:
"תודה על המתכון המהמם , יצא טעים אוורירי ויפה"
הילה כהן:
"גם אני הכנתי….הקטנה שלי לא יכולה להתאפק"
- קרן בן סעדון:
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני חנוכהמושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
הפוסט המקורי: מתכון לסופגניות מושלמות – טובה ניסים
היי, כמה זמן תפיחה שניה?
והאם צריך לשים ערק או משהו דומה?