| |

סופגניות אשל מ-5 מרכיבים

בדיוק כמו שזוכרים מהילדות - בצק אוורירי וטעים ומלית מפנקת של ריבה, או איזו מלית שאוהבים.
בהשראת: שגית מלכי
ציון 4.46 על ידי 11 דירוגים
סופגניות אשל מ-5 מרכיבים

סופגניות אשל – אין חגיגה אמיתית בלי סופגניות ביתיות ומושלמות, אז קבלו את אחד המתכונים הכי חמים לחנוכה!

קטנטנות ומתקתקות בדיוק כמו שזוכרים מהילדות – עם בצק אוורירי וטעים ומלית מפנקת של ריבה, או איזו מלית שאוהבים.

סופגניות ביתיות בהכנה קלה עם טעם שמנצח כל סופגנייה קנויה אחרת. אז הפשילו שרוולים ותתכוננו לפנק ולהתפנק.

ספר המתכונים של שגית מלכי

סופגניות אשל מ-5 מרכיבים
צילום: שגית מלכי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

סופגניות אשל מ-5 מרכיבים

סופגניות אשל מ-5 מרכיבים

בדיוק כמו שזוכרים מהילדות - בצק אוורירי וטעים ומלית מפנקת של ריבה, או איזו מלית שאוהבים.
ציון 4.46 על ידי 11 דירוגים
לדרג
כמות 35 סופגניות קטנות
באדיבות: שגית מלכי

ציוד

סיר לטיגון
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 2 גביעים אשל / שמנת חמוצה
  • 2 ביצים
  • ½2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 2 כפות ברנדי / ערק (לא לוותר)
  • ½ כוס סוכר

שדרוגים מומלצים לסופגניות:

  • 1 גרידת לימון (מחצי לימון)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

  • נחמם שמן עמוק לטיגון הסופגניות - על השמן להיות חם אבל לא רותח (160-170 מעלות) כדי שהסופגניות לא יישרפו בחוץ.
  • בקערה גדולה נערבב היטב את כל מצרכי הסופגניות, עד שאין גושים. ואז מוסיפים שדרוגים (רק אם רוצים) - גרידת לימון וסוכר וניל.
  • בעזרת כף גלידה או 2 כפות נעביר מבלילת הסופגניות לסיר השמן.
  • נטגן 5-6 סופגניות ביחד (תלוי ברוחב הסיר) עד להשחמה.
  • נוציא לנייר סופג, נצנן מעט ונגיש עם אבקת סוכר, ריבה, שוקולד או כל מה שאוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

סופגניות אשל מ-5 מרכיבים
צילום: שגית מלכי

רק עוד דבר אחד אחרון!

סופגניות אשל

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4 Comments

    1. היי איילת, המתכון מצריך את המרכיבים שמצויינים למעלה ושמן קנולה לטיגון, מקבלים 35 סופגניות קטנות מהמתכון. בהצלחה ובתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?