Advertisements
|

ספינג\' היישר ממרוקו

מרקם שמתפוצץ בפה!
בהשראת: שונטל אשר
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
ספינג' היישר ממרוקו
Advertisements
אם כבר מכינים ספינג' לחנוכה, הכי כדאי להכין את הגרסה האסלית שכמותה עוד לא ראיתם!
ספינג' היישר ממרוקו בטעם מטריף, מרקם שמתפוצץ בפה מרוב קריספיות ועם ציפוי סוכר מפנק ומתוק במיוחד.
כי פשוט אי אפשר לחגוג חנוכה בלי מגש מלא מהמעדן הזה שירים לכם את החגיגה עם תענוג ששווה כל דקת הכנה!

מתכון באדיבות: שונטל אשר

ספר המתכונים של שונטל אשר

  ספינג' היישר ממרוקו

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 

ספינג' היישר ממרוקו

ספינג\' היישר ממרוקו

מרקם שמתפוצץ בפה!
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
לדרג
באדיבות: שונטל אשר

ציוד

כוס: כוס חד פעמית חמה
Advertisements

המצרכים

  • 4 כוסות מים חמימים
  • 1 כף סוכר
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 קילו קמח (בערך)
  • 1 כף מלח
Advertisements

אופן ההכנה

  • בקערה שמים 4 כוסות מים חמימים, כף סוכר, ו2 כפות שמרים יבשים, נערבב היטב ושמים בצד ל-10 דקות.
  • אחרי זאת ניקח קמח מנופה ונתחיל לשים בהדרגה לתוך קערת המים, לערבב ולתפוח על הבצק, ולשים כף מלח, ואז נמשיך לשים קמח עד לקבלת בצק דליל לא קשה.
  • הלישה של הבצק נעשית רק ביד - נלוש רבע שעה ונותנים לבצק לתפוח למשך חצי שעה
  • אחאי זאת שמים שמן ביד ושוב נלוש ולתפוח על הבצק, מכסים ונותנים עוד תפיחה
  • מחממים שמן עמוק בסיר ומוציאים חתיכה - עושים גומה ומניחים בשמן עם ידיים משומנות. לא לגעת בהם עד רואים שלמטה מתקבל צבע חום בהיר, ואז נהפוך שוב עד לקבלת ספינג אמיתי.
  • מוציאים על נייר סופג. אפשר לפזר סוכר מעל.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
 

Advertisements


שאלות נפוצות: ספינג' ממרוקו 

אפשר ישר עם קמח שמרים?
לא ניסיתי, לא נראה לי.

טובלים בסירופ?
אפשר לטבול בדבש, באבקת סוכר, ובסוכר רגיל, כל מה שאוהבים.

 

ספינג' היישר ממרוקו


מה חושבים על: ספינג' ממרוקו

    1. רחל עטיה:
      "תודה על המתכון יצא טעים אליפות"
ספינג' היישר ממרוקו
צילום: רחל עטיה
 

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני חנוכה מושלמים אל תפספסו!


הפוסט המקורי: שונטל אשר

Advertisements

Similar Posts

6 Comments

  1. אין על המתכון שלכם
    יצא בצק סוף הדרך
    ואני אחת שמכינה כל שנה
    את השנה יצא בצק יוצא דופן
    במובן הטוב של המילה
    תודה שיש אתכם
    חג חנוכה שמח 🍩🕎🌅

    1. היי סאלי!
      כיף לשמוע שאת נהנית מהאתר שלנו, ואת יותר ממוזמנת להעלות תמונות בקבוצה ולהשוויץ שנתלהב ביחד 😉
      חג שמח!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements