|

סופריטו בשר ותפוחי אדמה

ברוטב סמיך ומפנק!
בהשראת: מיכל מדינה
ציון 4.28 על ידי 11 דירוגים
סופריטו בשר ותפוחי אדמה

אם מחפשים ארוחת צהריים מפנקת ומשביעה, מכינים את סיר הקציצות שכל ישראלי אוהב – סופריטו!

סופריטו בשר ותפוחי אדמה עם קציצות עסיסיות ומתובלות עם תפוחי אדמה מוזהבים ומטוגנים המבשלים ביחד עם רוטב סמיך לקבלת שילוב טעמים מטריף

מוסיפים בצד אורז וסלט ומקבלים ארוחה מלאה ומשביעה שתפנק את כל המשפחה!

ספר המתכונים של מיכל מדינה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

סופריטו בשר ותפוחי אדמה

סופריטו בשר ותפוחי אדמה

סופריטו בשר ותפוחי אדמה

ברוטב סמיך ומפנק!
ציון 4.28 על ידי 11 דירוגים
לדרג
באדיבות: מיכל מדינה

המצרכים

  • 3-4 תפוחי אדמה
  • 1 כף אבקת מרק
  • ½ כפית כורכום
  • פלפל שחור (פפריקה, ומלח)
  • 2 כוסות מים רותחים

לקציצות:

  • ½ קילו בשר טחון
  • בצל קצוץ מטוגן
  • כוסברה
  • פטרוזיליה
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 ביצה
  • 3 כפות פירורי לחם

אופן ההכנה

  • לקציצות - מערבבים את החומרים היטב ויוצרים קציצות. מטגנים ומוציאים לנייר סופג.
  • בסיר נפרד מטגנים תפוחי אדמה, עד שמזהיבים מכל הכיוונים ומעבירים לנייר סופג.
  • בסיר רחב מטגנים בצל ומוסיפים כף אבקת מרק, כורכום, פלפל שחור, פפריקה ומלח.
  • מוסיפים מים רותחים איזה 2 כוסות, בודקים את הטעמים ואז מוסיפים את הקציצות והתפוחי אדמה ומבשלים ביחד משהו כמו 45 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: סופריטו בשר ותפו"א

טיגון רגיל מלא בלי סגירה?
כן מטגנים משני הצדדים שיקבלו צבע יפה.

מבשלים את תפוחי האדמה לפני?
לא צריך לבשל אותם לפני, רק לטגן עד שמזהיב מכל הצדדים. 

 


מה חושבים על: סופריטו בשר

    1. האיא אבוטבול:
      "המתכון יצא מדהים תודה!"סופריטו בשר ותפוחי אדמה

 

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים מושלמים אל תפספסו!


הפוסט המקורי: מיכל מדינה

Similar Posts

One Comment

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?