עוגת גבינה פירורים ופירות יער
מושלמת לכל אירוע!

אין משהו יותר מפנק מעוגת גבינה טובה, עוגה קלאסית שתמיד מתאימה לאירוח או לסופשבוע משפחתי.
עוגת גבינה פירורים מרעננת וקלה, כן שמעתם נכון , קלה מאוד להכנה!
פריכה מלמטה, רכה ועשירה מלמעלה, עם תוספת פירות יער שתקפיץ לכם את בלוטות הטעם.
כל מילה נוספת מיותרת, רוצו להכין ובתיאבון!

ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
תבנית עגולה או מרובעת
המצרכים
לתחתית:
- 1 חבילה פתי-בר (250 גרם)
- 1 כף סוכר
- 100 גרם חמאה מומסת
לגבינה:
- 500 גרם גבינה לבנה (שני גביעים, 5 או 9 אחוז שומן)
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
- 1 כוס חלב
אופן ההכנה
- להכנת התחתית - מרסקים במעבד מזון את הפתי-בר
- מוסיפים את הסוכר ואת והחמאה שהמסנו בימקרוגל.
- ומעבירים לתבנית עגולה או מרובעת מה שתיבחרו.
- נעבור למלית - שאר המרכיבים מקציפים במיקסר עד שמתקבלת קצפת יציבה.
- אפשר להוסיף בסוף ג'לטין מומס עם חצי כוס מים חמים, זה עוזר לקצפת להתייצב.
- בסיום נעביר לתבנית, נכסה בנייר כסף ונעביר להקפאה.
- ניתן לקשט בכל דבר שרק תבחרו, אני קישטתי עם פירות יער. אבל כמובן לקשט אחרי שהעוגה מתייצבת!!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת גבינה פירורים
מאיפה פירות היער? אלו פירות יער קפואים שאפשר להשיג בסופרמרקט. |

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!.
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
פוסט מקורי: עוגת גבינה פירורים – גל צרור