בצק פריך מתוק משובח

בסיס נהדר לעוגיות, רולדות, ופאי בכל מיני גוונים
בהשראת: לימור ארצי
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
בצק פריך מתוק משובח
בואו לגלות את הסוד לעוגיות מוצלחות בכל מיניהם!
מתכון לבצק פריך, מתוק, ומשובח שתמיד מניב תוצאות מוצלחות
בצק פריך זה משמש כבסיס נהדר לעוגיות, רולדות, ופאי בכל מיני גוונים, עם בונוס של הכנה מאוד קלה.
אז תתכוננו להפשיל שרוולים ולהתפנק על העוגיות הכי טובות שאי פעם הכנתם!

 
מתכון באדיבות: לימור ארצי

ספר המתכונים של לימור ארצי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

PIC

בצק פריך מתוק משובח

בצק פריך מתוק משובח

בסיס נהדר לעוגיות, רולדות, ופאי בכל מיני גוונים
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: לימור ארצי

ציוד

כוס: כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

  • 800 גרם קמח (כמעט שקית שלמה)
  • 400 גרם חמאה/מחמאה (2 חבילות)
  • 150 גרם אבקת סוכר (שקית וחצי)
  • 12 טיפות וניל טהור
  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס מים קרים

אופן ההכנה

  • חותכים את החמאה לקוביות ואז מוסיפים לה את הקמח, מוסיפים גם את אבקת הסוכר ומקציפים במהירות נמוכה עד שמקבלים תערובת פירורית
  • בקערית קטנה שמים את הביצים וטורפים, ואז מוסיפים את טיפות הוניל ומערבבים.
  • מוסיפים באיטיות לתערובת תוך כדי לישה, ומוסיפים חצי כוס מים קרים. לא לעבד את הבצק יותר מדי כדי לא לאבד את הפריכות
  • מאחדים את הבצק ביד, ואז עוטפים בניילון נצמד ושמים למקרר לשעה.
  • לאחר מכן מחלקים את הבצק ומרדדים על מעט קמח. אפשר להכין מבצק עוגיות, רולדות, פאי, ועוד!

הערות וטיפים

סרטון הכנה מלא:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות ותשובות להכנת: בצק פריך מתוק משובח

 

כמה זמן בתנור בערך?
תלוי בתנור, אופים על 170-175 עד להשחמה בהירה. 30 דקות בערך.
אם מחליפים את הוניל אמיתי בתמצית וניל רגילה. כמה לשים ממנה?
שמים כפית לא יותר.
איך לשמור על הטריות?
קופסה אטומה היטב.
אפשר ללא מיקסר?
אפשר, מפוררים את החמאה קוביות עם הקמח ואבקת סוכר, עד, למרקם פירורי ואז, את השאר בשלבים.
אם אין אבקת סוכר?
אפשר להחליף בסוכר. בערך כוס וחצי

 

 
בצק פריך מתוק משובח

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים אל תפספסו!

 
הפוסט המקורי: חני קונאשוילי

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?