| |

עוגיות שושנים טעימות בטירוף

עוגיות שושנים קלות להכנה, טעימות ומרשימות לכל אירוח!
בהשראת: איילה מרציאנו מלול
ציון 4.22 על ידי 14 דירוגים
עוגיות שושנים טעימות

עוגיות שושנים של סבתא שכל ביס מהן נוגע בנו ומזכיר את הפינוק המושלם רק סבתא ידעה לפנק כמותו.

קבלו מתכון לעוגיות שושנים , עוגיות קצף שושנים שהן לא רק מרשימות למראה, הן מרשימות מאוד בטעם הייחודי שלהן.

מתכון קל ביותר של עוגיות שושנים, שאפשר להגיש לאחר ארוחת השבת או החג הבשרית ותהיה סיום מושלם לאירוח מפנק במיוחד! כל כך טעימות שתמצאו עצמכם מכינים אותן גם בלי סיבה!

ספר המתכונים של איילה מרציאנו מלול

עוגיות שושנים טעימות
צילום: איילה מרציאנו מלול

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

למה באמת כדאי לכם: עוגיות שושנים

  • מתכון לעוגיות שושנים שאפשר להגיש בכל מועד!
  • עוגיות מפנקות שמעלות זיכרונות טובים וחיוכים מהימים הטובים עם סבתא!
  • עוגיות טעימות שכל ביס מהן יגנוב את תשומת הלב!
  • עוגיות מדליקות להגשה בזמני אירוח בשל המראה המיוחד והחגיגי שלהן!

שורה תחתונה: כשמארחים מכינים מטעמים שהם פינוק גדול. העוגיות האלה הן פינוק עצום!

עוגיות שושנים טעימות

עוגיות שושנים טעימות בטירוף

עוגיות שושנים קלות להכנה, טעימות ומרשימות לכל אירוח!
ציון 4.22 על ידי 14 דירוגים
לדרג
באדיבות: איילה מרציאנו מלול

המצרכים

לבצק:

  • 4 כוסות קמח
  • 200 גרם מרגרינה רכה / חמאה
  • 1 אבקת אפייה
  • 1 סוכר וניל
  • 1 שמנת חמוצה
  • 3 חלמונים

למילוי:

  • 3 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 פודינג וניל

אופן ההכנה

  • מערבלים במיקסר את החומרים לבצק רך, למשך 6-8 דקות.
  • אחרי זאת עוטפים בניילון נצמד ולמקרר שעה וחצי, לאחר מכן נחלק את הבצק ל-2 חלקים ונרדד כל חלק במשטח מקומח.
  • מורחים את הקצפת ונגלגל לרולדה, אחרי זאת חותכים לשושנים בעובי 2 אצבעות.
  • נאפה על 180 מעלות למשך 20-25 דקות.
  • למילוי: נקציף את החלבונים עם הסוכר למשך 5 דקות. אחרי זאת מוסיפים את הפודינג ל-3 דקות נוספות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות ותשובות להכנת: עוגיות שושנים טעימות

 

אם רוצים פרווה במה משתמשים?
מחליפים את השמנת בכוס תפוזים או ריצ'.
אם שמתי שמנת חמוצה בשושנים אפשר לאחסן אותם בקופסא בחוץ?
כן כי זה אפוי.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


הבמה כולה שלכם:
עוגיות שושנים פרווה
צילום: גיל פרץ

"אליפות! תודה רבה!"

גיל פרץ


רק עוד דבר אחד אחרון!

חידשתם מלאי עוגיות ליד הקפה? מה עם זה של שבוע הבא?

עוד מתכונים מעניינים באתר

עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!

 

הפוסט המקורי: איילה מרציאנו מלול

Similar Posts

8 Comments

    1. היי רחלי,
      את יכולה להשתמש בחלב צמחי או שמנת צמחית ולהוסיף כפית חומץ תפוחים או חצי כפית לימון.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?