Advertisements
| |

כנאפה בשרית ב-5 דקות

כנאפה בטוויסט מפתיע בגרסה מלוחה ויצירתית!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
כנאפה בשרית ב-5 דקות
Advertisements
הקינוח המתוק שכולנו אוהבים חוזר בטוויסט מפתיע ובגרסה מלוחה ויצירתית!
כנאפה בשרית מופלאת מאטריות קדאיף הממולאות בבשר בקר עם הרבה תבלינים וצנוברים, והכי נהדר שאפשר להכין מנה זו תוך לא יותר מ-5 דקות!
אז הפשילו שרוולים ותתכוננו לפינוק מיוחד, חובה לנסות!

 
מתכון באדיבות: נעמי קוסאש

ספר המתכונים של נעמי קוסאש

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 כנאפה בשרית ב-5 דקות

Advertisements

כנאפה בשרית ב-5 דקות

כנאפה בשרית ב-5 דקות

כנאפה בטוויסט מפתיע בגרסה מלוחה ויצירתית!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
כמות 14 יחידות
Advertisements

המצרכים

  • 200 גרם שערות קדאיף (כחצי חבילה)
  • 5 כפות שמן זית.
  • 500 גרם בשר בקר.
  • בצל גדול חתוך דק.
  • שומן כבש מעט
  • 1 כף פפריקה בשמן.
  • ½ כפית בהרט.
  • קינמון ממש מעט
  • מלח לפי הטעם.
  • 1 כפית גדושה פלפל שחור.
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • חופן של צנוברים וגרעיני חמניה קלויים.
Advertisements

אופן ההכנה

  • נפריד את שערות הקדאיף (מאווררים אותם). נטפטף שמן זית בכמות של כ-5 כפות ונערבב כך שכל השערות יהיה עטופות בשמן.
  • בנפרד מכינים את הבשר- נטגן את הבצל עד להזהבה יפה ואז נוסיף את הבשר עם מעט שומן כבש.
  • נטגן את הבשר עד שזה הופך לפירורים, למשך 5-7 דקות.
  • לאחר מכן נתבל: כף פפריקה בשמן, חצי כפית בהרט, ממש מעט קינמון, מלח לפי הטעם, פלפל שחור כפית גדושה, כוס פטרוזיליה קצוצה וחופן של צנוברים וגרעיני חמניה קלויים.
  • נערבב ונמשיך בטיגון כעוד 5 דקות, ואז נוריד מהאש.
  • נניח שערות קדאיף בצורה אורכית כמו בתמונה, ואז נניח כף של מילוי הבשר ונגלגל לגליל שעוטף את הבשר.
  • נסדר את השערות כך שכולם יהיה אחידים ויפים.
  • נאפה על חום של 170 מעלות עד להשחמה יפה.
Advertisements

הערות וטיפים

כנאפה בשרית ב-5 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות ותשובות להכנת: כנאפה בשרית ב-5 דקות

 

 

יש איזה רוטב מומלץ מעל?
לגמרי עניין של טעם.טחינה רוטב פטריות וכו'.
לא מתייבש בתנור? כמה זמן?
לא מתייבש.ממש לפי העין עד שהשערות קדאיף מזהיבות.המילוי מוכן בעקרון אז באמת לפי העין.
איפה קונים שערות קדאיף?
בכל סופר במקפיא איפה שיש בצקים.
אפשר להכין יום לפני?
כן אין שום בעיה.
האם לא צריך לזלף מעל שמן?
אין צורך מכיוון שהשערות עטופות בשמן זית זה מספיק.
כמה יחידות יוצאות לך מהכמות הזאת?
כ-14 יחידות.
באיזה שלב חותכים את הגליל?
לא חתכתי את הגליל, הכנתי אותם אישיים.
לא מורחים כלום מעל?
אין צורך, יוצא פריך וטעים!

כנאפה בשרית ב-5 דקות


תגובות ותמונות מהגולשים : כנאפה בשרית ב-5 דקות

  1. ספיר כהן:
    ״נראה פצצה, תודה על מתכון מסודר!״
  2. אתי פרנסיס:
    "מדהים. כל הכבוד בטוח מכינה. תודה."

 

כנאפה בשרית ב-5 דקות 2312דגש

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים מושלמים אל תפספסו!

הפוסט המקורי: נעמי קוסאש
Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements