|

עוגיות של סבתא פריכות ומטריפות

עוגיות נפלאות בטעם של בית שמכינים בקלי קלות במהירות שיא
ציון 4.24 על ידי 26 דירוגים
עוגיות של סבתא פריכות

העוגיות הכי טעימות בעולם הם תמיד העוגיות האלה שרק סבתות היו מכינות!

קבלו עוגיות סבתא מושלמות שנטמעות בזיכרון מרוב טעם מפנק ומרקם ממכר במיוחד.

עוגיות סבתא נפלאות בטעם של בית שהכי מושלמות לנשנוש בלי הפסקה ואפילו לאירוח קל. והכי טוב שאפשר להכין עוגיות אלה בעיניים כמעט עצומות!

ספר המתכונים של רויטל מרדכי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגיות סבתא על בסיס שמן
צילום: רויטל מרדכי

עוגיות של סבתא פריכות

עוגיות של סבתא פריכות ומטריפות

עוגיות נפלאות בטעם של בית שמכינים בקלי קלות במהירות שיא
ציון 4.24 על ידי 26 דירוגים
לדרג

ציוד

כוס: כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 4 ביצים
  • 1 כוס וחצי שמן
  • 1 כוס וחצי סוכר
  • 2 שקיות אבקת אפייה

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המצרכים למעט הקמח, ואז מוסיפים את הקמח בהדרגה עד שמתקבל בצק רך ונעים
  • מעצבים צורה ואז שמים לאפייה בתנור על 180 מעלות למשך 15 דקות עד השחמה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נופצות: עוגיות סבתא פרווה

איך עושים צורה כמו עוגיות אלה?
לצורה זו משתמשים במכונה כזו.
לא צריך מים ולא מיץ?
לא צריך.
אפשר להוסיף נוזלים?
אפשר אבל זה משנה את המרקם.
האם העוגיות יוצאות מתוקות?
אכן.

הבמה כולה שלכם:

"יצא מושלם, מתכון מעולה!"

ציונה מעתוק

עוגיות סבתא על בסיס שמן 22
צילום: ציונה מעתוק

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

חידשתם מלאי עוגיות ליד הקפה? מה עם זה של שבוע הבא?

עוד מתכונים מעניינים באתר

עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!

הפוסט המקורי: רויטל מרדכי

Similar Posts

33 Comments

    1. היי חיה,
      בפעם הבאה אפשר להוסיף לבצק מעט נוזלים/שמן בהדרגה ובזהירות. אפשר גם להוסיף חמאה וחלב וזה מסתדר בד"כ.
      נשמח לעדכון

    1. קמח כוסמין – היי ליאת, לא ניסינו במתכון הספיציפי הזה אך בד"כ אם רוצים להמיר מתכון לשימוש בקמח כוסמין משתמשים באותה כמות קמח כוסמין ומפחיתים ב- 25% את כמות המים בהשוואה לקמח חיטה. מומלץ גם בד"כ לשלב בין שני הקמחים לקבלת תוצאה שהיא לא יבשה מדי.

  1. היי רציתי לשאול איפה אפשר לקנות את הסרגל הזה?שעושה את הצורה ככה
    יש לי את המכונה וחיפשתי במלא מקומות את הסרגל שיעשה את הצורה הזו ואני לא מוצאת…

    1. היי יהודית, ייתכן שתוכלי למצוא בחנות סירי סולתם.את הצורה מכינים בצנטר צורת כוכב ולגלגל חצי גלגול, כזה כמו שתמונה כאן. מקווים שעזרנו, בהצלחה!

    1. שמחים שאהבת, צבייה תמיד תענוג לשמוע! הכוס היא חד פעמית לשתייה קרה. בהצלחה ובתיאבון ♥

    1. היי, קודם כל צר לנו שלא יצא כמו שרצית 🙁 בד"כ אם בצק עוגיות יבש ומתפורר ניתן להוסיף מעט נוזלים/שמן בהדרגה ובזהירות וזה יכול לעזור, או במתכון חלבי אפשר גם להוסיף חמאה וחלב וזה מסתדר בד"כ. בהצלחה בפעם הבאה!

    1. היי אילנה, ניתן לקנות ממספר אתרים ברשת (חפשי "מכונת עוגיות" בגוגל) או בחנויות מתמחות באפייה, בהצלחה!

      1. היי שבת שלום.
        כל כך התלהבתי מהמראה של העוגיות והחלטתי להכין הבצק לא התאחה ונשאר כל הזמן כפירורים הוספתי עוד שמן ועוד ביצה וזה נעשה יותר גרוע.אשמח לקבל הסבר איפה הטעות שלי תודה

      2. היי לב ראז, להוסיף לבצק מעט נוזלים/שמן בהדרגה ובזהירות יכול לעזור, או במתכון חלבי אפשר גם להוסיף חמאה וחלב וזה מסתדר בד"כ. בהצלחה בפעם הבאה!

  2. נראה מעולה ובטח טעים ,בשביל להכין אשמח לדעת איכן אפשר לקנות את מכונת העוגיות שמוצגת בתגובות. תודה.

  3. ערב טוב, אשמח לברר באם אין לי את המכונה ליצירת עוגיות (מטחנה עם סרגל
    ליצירת צורת העוגייה) איך בדרך אחרת ניתן לקרוץ צורה לעוגייה, אשמח לקבל מענה
    לשאלתי, תודה מראש, מרים.

    1. היי מרים, אפשר ללא המכונה לרדד בין 2 נייר אפיה ולעשות צורות שונות עם חותכנים של עוגיות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?