פנקייק עבה מתוק ומפנק

מתכון פשוט שכל אחד יכול להכין!
בהשראת: מורן אשגרי
ציון 4.56 על ידי 9 דירוגים
פנקייק מורן אשגרי

רוצים לגלות את הסוד מאחורי פנקייק עגול ומושלם? הגעתם למקום הנכון!

קבלו פנקייק עבה, אוורירי, ורך להפליא במתכון פשוט שכל אחד יכול להכין.

משדרגים באיזה סירופ שאוהבים ויש לכם ארוחת בוקר מתוקה ומפנקת במיוחד, ואז קדימה להכין!

ספר המתכונים של מורן אשגרי

פנקייק מורן אשגרי
צילום: מורן אשגרי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פנקייק מורן אשגרי

פנקייק עבה מתוק ומפנק

מתכון פשוט שכל אחד יכול להכין!
ציון 4.56 על ידי 9 דירוגים
לדרג
כמות 18 פנקייקים
סוג: קינוחים
באדיבות: מורן אשגרי

ציוד

כוס: כוס לשתייה חמה
לחלב: כוס לשתייה קרה

המצרכים

  • 4 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כוס חלב (כוס לשתייה קרה)
  • 3 כוסות קמח תופח
  • 10 גרם אבקת אפייה (שקית רגילה)
  • תמצית וניל

אופן ההכנה

  • מפרידים את הביצים - את החלבונים מערבבים עם חצי כוס סוכר עד למרקם משחתי לאחר מכן תוך ערבוב מוסיפים חלמון אחר חלמון. אחרי זאת מוסיפים כוס חלב ותמצית וניל ומערבבים.
  • לבסוף מוסיפים 3 כוסות קמח תופח פלוס אבקת אפייה אחד ונותנים ערבול ידני עד למרקם סמיך ובצקתי מאוד
  • מחממים מחבת ומטגנים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות ותשובות להכנת: פנקייק עבה מתוק ומפנק

 

איך יצאו לך עבים ויפים? האם יש מחבת מסויים או רינג?
אין מחבת מיוחדת מה שיש בבית פשוט שמתי מעט מהבלילה בכוס ומזגתי כל פנקייק בחצי כוס ויצא סימטרי.
אפשר קמח רגיל?
כן אפשר להוסיף על כוס קמח 1 אפייה. בסה"כ 3 אבקת אפייה.
למה צריך א.אפיה בקמח תופח ?
מוסיפים  א.אפייה בנוסף לקבלת גובה.
מטגנים על אש קטנה?
אכן.
זה מתבשל בפנים?
כן מחכים בסבלנות עד שצד אחד תופח לגבוה ומעלה בועות ואז הופכים לצד השני.

תגובות ותמונות מהגולשים

  1. סיוון שפיר:
    "איזה טעים!"
  2. אביטל אפרייט:
    "מהמם"
פנקייק מתכון לפנקייק
צילום: מורן אשגרי

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!


הפוסט המקורי: מורן אשגרי

Similar Posts

6 Comments

    1. היי עוזי!
      שים ממש מעט, רק כדי ליצור שכבת שומן דקה על פני המחבת. אפשר ליצור את השכבה הזו של השמן עם נייר מגבת.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?