עוגיות מבצק עלים
3 מתכוני עוגיות מבצק עלים מנצחים וטעימים
כל הטוב הזה רק מבצק עלים!
קבלו 3 מתכוני עוגיות מבצק עלים מנצחים וטעימים – עוגיות משקפיים בטעם וניל מתוקות, מגולגות עם שוקולד מושחתות, ועוגיות קרם שניט אישיות במלית עשירה ורכה.
עוגיות מבצק עלים קלות וקלילות שהכי כיף להתמכר אליהן אחרי שטועמים, לא תפסיקו לקחת ביס אחר ביס!
קבלו 3 מתכוני עוגיות מבצק עלים מנצחים וטעימים – עוגיות משקפיים בטעם וניל מתוקות, מגולגות עם שוקולד מושחתות, ועוגיות קרם שניט אישיות במלית עשירה ורכה.
עוגיות מבצק עלים קלות וקלילות שהכי כיף להתמכר אליהן אחרי שטועמים, לא תפסיקו לקחת ביס אחר ביס!
מתכון באדיבות: ליטל כהן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
לעוגיות משקפיים וניל:
- בצק עלים קנוי
- סוכר
- 1 סוכר וניל
לעוגיות מגולגלות שוקולד:
- בצק עלים קנוי
- סוכר
- 1 סוכר וניל
- ממרח שוקולד נוטלה
לעוגיות קרם שניט:
- בצק עלים קנוי
- סוכר
- 1 סוכר וניל
לקצפת:
- 1 כוס חלב
- 1 כוס שמנת מתוקה
- 1 אינסטנט פודינג וניל צרפתי
אופן ההכנה
להכנת עוגיות משקפיים וניל
- מערבבים סוכר עם סוכר וניל. פותחים לעלה ומרדדים על נייר אפייה שעליו פיזרנו עצי כוס סוכר
- מניחים את הבצק ומעליו מפזרים עוד חצי כוס סוכר. אחרי זאת מרדדים עם מערוך ומטמיעים את הסוכר בבצק.
- לוקחים משני הצדדים ומגלגלים לגלילה עד ששני הקצוות נפגשים
- אופים על 190 מעלות עד השחמה
להכנת עוגיות מגולגלות שוקולד
- מערבבים סוכר עם סוכר וניל. פותחים לעלה ומרדדים על נייר אפייה שעליו פיזרנו עצי כוס סוכר
- מניחים את הבצק מרדדים עם מערוך ומטמיעים את הסוכר בבצק. מורחים ממרח שוקולד נוטלה אבל שכבה דקה
- מגלגלים לרולדה, ואז חותכים לעוגיות.
- אופים על 190 מעלות עד השחמה
להכנת עוגיות קרם שניט
- מערבבים סוכר עם סוכר וניל. פותחים לעלה ומרדדים על נייר אפייה שעליו פיזרנו עצי כוס סוכר
- מניחים את הבצק ומרדדים עם מערוך ומטמיעים את הסוכר בבצק.
- קורצים עיגולים ומפזרים מעל סוכר
- אופים על 190 מעלות עד השחמה
- כאשר זה מתקרר חוצים לשניים עם סכין ומזלפים קצפת
להכנת הקצפת: מקציפים את החומרים לקצפת יחד וממלאים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות ותשובות להכנת: 3 מתכוני עוגיות מבצק עלים מנצחים
איך יצאו כל כך אחידות ולא מעוכות? כל הרעיון הוא להדק ככל שניתן את שני הצדדים שנפגשים באמצע בסופו של דבר. כדאי לעבוד עם בצק קר. |
את שמה משהו (תבנית) על הבצק בזמן האפיה? לא, כיוון שאת רוצה שכבות הבצק יעלו,ולאחר האפייה את פותחת באמצע וממלאה בקצפת. |
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
הפוסט המקורי: ליטל כהן
הכל ממש מעולה וטעים .תודה.
אני עושה ריבועי קרמשניט במקום לקרוץ עיגולים יוצא גם טוב.
איזה כיף לשמוע אסתר בתיאבון! אם יצא לך לצלם אז למה שלא תשתפי איך יצא גם עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק? מותר להשוויץ 😉 קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
ואוו טעיייייםםםםם!!!!!
הכנתי הכל וחוסלללל?
למה לא הזהרת?
זהירות ממכר?
שמחים שאהבת רחלי! את תמיד מוזמנת לשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup