מי לא אוהב פחזניות ? בצק פריך ומתקתק ממולא בקרם נימוח עם טעם של גן עדן.
פחזניות הם אחד הקינוחים הטעימים ביותר שיש, הטעם המושלם שלהם ממש ממכר.
אין אחד שיכול לראות מולו פחזניות ממולאות חמות וטעימות ולא לקחת!
מתכון לפחזניות טעימות ממולאות בקרם מדהים שיגרום לכם לטרוף את הכל בשתי דקות.
מתכון קליל מהנה וטעים במיוחד, אין הרבה מתכונים שיוצאים מושלמים כל כך.
מתכון באדיבות: מיטל חיות
תנו לאחרים הזדמנות לדעת מה אתם חושבים על המתכון

פחזניות ממולאות בקרם
פחזניות ממולאות בקרם איכותי טעים ונימוח שיגרום לכם להתאהב בכל ביס
הדפסה
Pin
דרגו אותי
מס’ מנות: 20 פחזניות
ציוד
- קלחת לחומרים
- מיקסר
- שק זילוף עם צנטר כוכב
- תבנית לתנור
המצרכים
להכנת הפחזניות
- 1 כוס מים
- 100 גרם חמאה
- ½ כפית סוכר
- ¼ כפית מלח
- 1 כוס קמח רגיל (250גרם)
להכנת הקרם
- 2 מכלים שמנת מתוקה
- ½1 כוסות חלב
- ½1 חבילות פודינג וניל
- ½ כוס אבקת סוכר
להכנת הקישוט
- 1 חפיסה שוקולד מומס (אפשר גם מריר)
- 1 אבקת סוכר (לפזר בנדיבות)
אופן ההכנה
הכנת הפחזניות
- בקלחת לשים מים חמאה סוכר ומלח.
- להביא לרתיחה ולהוסיף את כוס הקמח.
- על אש נמוכה 1-2דק' לערבב תוך כדי עד למרקם חלק (שהבצק יפרד מדפנות הקלחת).
- להעביר למיקסר עם וו גיטרה 2 דק לקירור.
- ולהוסיף ביצה ביצה רק כשנבלעת אחת והבצק מתגבש להוסיף עוד ביצה .
- לשים בשק הזילוף עם צנטר כוכב.
- לזלף עלתבנית עם נייר אפיה ללא צורך בשימון. צריך מרחב כי הם גודלות.
- לשים בתנור שחומם מראש על 200° ל 20 דק' על טורבו.
הכנת הקרם
- מניחים את כל החומרים במיקסר ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד.
- מניחים בשק זילוף ומזלפים לתוך הפחזניות.
- לאחר הסיום מוסיפים מלמעלה את הקישוט ובתאבון.
הערות וטיפים
- הצנטר ששמש למילוי הוא כמו בתמונה כאן.
- הפחזניות צריכות מרחב בין אחת לשניה בתנור כי הם גדולות, לכן מומלץ להכין כל 10 על תבנית נפרדת.
- לתת לבצק כמה דק' בודדות מנוחה ולהתקרר לפני הוספת הביצים.
- בהוספת הביצים רק שהביצה נספגת ממש בבצק להוסיף את השניה וכך את השלישית והרביעית.
- בתום ה20 דק' לא לפתוח ישר את כל התנור!!.
- בעדינות לפתוח מעט לקבלת חריץ קטו לשים כף עץ שתשמור על החריץ ולחכות 5 דק'. אחרת יצנחו ולא ישארו גבוהות!!.
- רק שהתנור מגיע ל200 מעלות להכניס את הפחזניות!.
- ניתן גם להקפיא. שעה לפני ההגשה להוציא מהמקפיא.(נשמר מצויין).
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.
שאלות ותשובות להכנת: פחזניות ממולאות
שאלה: כמה זמן ניתן להשאיר אותם במקרר? | תשובה: 5 ימים בכיף. |
שאלה: אם אין לי מיקסר גדול יכולה לעשות ידני? | תשובה: ברור אפשרי ביותר. |
שאלה: מה הכוונה לפתוח מעט לקבלת חריץ קטן ולשים כף עץ .זה חייב? | תשובה: שמסתיים הזמן לפתוח טיפה את התנור לא עד הסוף לעוד 5 דק” נעזרת בכף עץ אצלם לך אם לא הבנת:)). |
שאלה: איזה כוס מדידה? | תשובה: כוס מדידה כמו בתמונה פה. |
שאלה: האם ניתן להחליף למחמאה כדי שיהיה פרווה? | תשובה: כמובן מחמאה או כוס שמן. וקצפת צימחית כמובן. |
שאלה: איך הן יצאו לך ככה ריקות מבפנים?? | תשובה: חשוב שהתנור יהיה על חום גבוהה 200° מראש . הן מקבלות מקת חום ממש כמו פיתות. |
שאלה: גודל הביצה ? L? Xl? | תשובה: שיהיו בגודל L. |
שאלה: בנוגע להכנסת הקרם, איך עשית את זה? | תשובה: עם הצנטר בקלילות לחרוץ חור ולמלא עד שמרגישים שהיא מלאה עד הסוף. |
תגובות ותמונות מהגולשים : פחזניות ממולאות
- מיטל חג’בי
“תודה. הפחזניות סוף!!”
- אלגזייאל ליאת ואהרון מדר
״בהחלט הכי טעימות שטעמתי!״ - Sonia Arshanski Gasilovskaya
״אלופה…תודה רבה ..יצא מושלם״
- Becky Gal
“הן ממש מעולות חבל על הזמן “ - Yasmin Elbaz
״אני עושה רק את המתכון הזה מוצלח ובטוח״
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
המקור למתכון: מיטל חיות
הפוסט המקורי: קבוצת אמהות מבשלות ביחד