|

פחזניות ממולאות בקרם

פחזניות ממולאות בקרם איכותי טעים ונימוח שיגרום לכם להתאהב בכל ביס
בהשראת: מיטל חיות 
ציון 4.20 על ידי 5 דירוגים

מי לא  אוהב פחזניות ? בצק פריך ומתקתק ממולא בקרם נימוח עם טעם של גן עדן.

אין אחד שיכול לראות מולו פחזניות ממולאות חמות וטעימות ולא לקחת! אחד הקינוחים הטעימים ביותר שיש, הטעם המושלם שלהם ממש ממכר.

מתכון לפחזניות טעימות ממולאות בקרם מדהים שיגרום לכם לטרוף את הכל בשתי דקות. מתכון קליל מהנה וטעים במיוחד, אין הרבה מתכונים שיוצאים מושלמים כל כך.

ספר המתכונים של מיטל חיות

פחזניות מתכון לפחזניות
צילום: מיטל חיות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פחזניות ממולאות בקרם

פחזניות ממולאות בקרם איכותי טעים ונימוח שיגרום לכם להתאהב בכל ביס
ציון 4.20 על ידי 5 דירוגים
לדרג
כמות 20 פחזניות
זמן הכנה: 20 minutes
באדיבות: מיטל חיות 

ציוד

קלחת לחומרים
מיקסר
שק זילוף עם צנטר כוכב
תבנית לתנור

המצרכים

להכנת הפחזניות

  • 1 כוס מים
  • 100 גרם חמאה
  • ½ כפית סוכר
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 4 ביצים

להכנת הקרם

  • 2 מכלים שמנת מתוקה
  • ½1 כוסות חלב
  • ½1 חבילות פודינג וניל
  • ½ כוס אבקת סוכר

להכנת הקישוט

  • 1 חפיסה שוקולד מומס (100 גרם, אפשר גם מריר)
  • אבקת סוכר (לפזר בנדיבות)

אופן ההכנה

הכנת הפחזניות

  • בקלחת לשים מים חמאה סוכר ומלח.
  • להביא לרתיחה ולהוסיף את כוס הקמח.
  • על אש נמוכה 1-2דק' לערבב תוך כדי עד למרקם חלק (שהבצק יפרד מדפנות הקלחת).
  • להעביר למיקסר עם וו גיטרה 2 דק לקירור.
  • ולהוסיף ביצה ביצה רק כשנבלעת אחת והבצק מתגבש להוסיף עוד ביצה .
  • לשים בשקית זילוף עם צנטר כוכב.
  • לזלף עלתבנית עם נייר אפיה ללא צורך בשימון. צריך מרחב כי הן גדלות.
  • לשים בתנור שחומם מראש על 200° ל 20 דק' על טורבו.

הכנת הקרם

  • מניחים את כל החומרים במיקסר ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד.
  • מניחים בשק זילוף ומזלפים לתוך הפחזניות.
  • לאחר הסיום מוסיפים מלמעלה את הקישוט ובתאבון.

הערות וטיפים

  • הצנטר  ששמש למילוי הוא כמו בתמונה כאן.
  • הפחזניות צריכות מרחב בין אחת לשניה בתנור כי הם גדולות, לכן מומלץ להכין כל 10 על תבנית נפרדת.
  • לתת לבצק כמה דק' בודדות מנוחה ולהתקרר לפני הוספת הביצים.
  • בהוספת הביצים רק שהביצה נספגת ממש בבצק להוסיף את השניה וכך את השלישית והרביעית.
  • בתום ה20 דק' לא לפתוח ישר את כל התנור!!.
  • בעדינות לפתוח מעט לקבלת חריץ קטו לשים כף עץ שתשמור על החריץ ולחכות 5 דק'. אחרת יצנחו ולא ישארו גבוהות!!.
  • רק שהתנור מגיע ל200 מעלות להכניס את הפחזניות!.
  • ניתן גם להקפיא. שעה לפני ההגשה להוציא מהמקפיא.(נשמר מצויין).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
פחזניות מתכון לפחזניות
צילום: מיטל חיות

שאלות נפוצות: פחזניות ממולאות

כמה זמן ניתן להשאיר אותם במקרר?
5 ימים בכיף. 
אם אין לי מיקסר גדול יכולה לעשות ידני?
ברור.
מה הכוונה לפתוח מעט לקבלת חריץ קטן ולשים כף עץ .זה חייב?
שמסתיים הזמן לפתוח טיפה את התנור לא עד הסוף לעוד 5 דק" נעזרת בכף עץ אצלם לך אם לא הבנת.
איזה כוס מדידה??
אוניברסלית.
האם ניתן להחליף למחמאה כדי שיהיה פרווה?
כמובן מחמאה או כוס שמן וקצפת צימחית.
איך הן יצאו לך ככה ריקות מבפנים?
חשוב שהתנור יהיה על חום גבוהה 200° מראש . הן מקבלות מכת חום ממש כמו פיתות.
גודל הביצה לארג' או אקסטרה לארג'?
לארג'.
בנוגע להכנסת הקרם, איך עשית את זה?
עם הצנטר בקלילות לחרוץ חור ולמלא עד שמרגישים שהיא מלאה עד הסוף.

תגובות ותמונות מהגולשים : פחזניות ממולאות

  1. מיטל חג'בי
    "תודה. הפחזניות סוף!!"
  2. אלגזייאל ליאת ואהרון מדר
    ״בהחלט הכי טעימות שטעמתי!״
  3. Sonia Arshanski Gasilovskaya
    ״אלופה…תודה רבה ..יצא מושלם״
  4. Becky Gal
    "הן ממש מעולות חבל על הזמן "
  5. Yasmin Elbaz
    ״אני עושה רק את המתכון הזה מוצלח ובטוח״
  6. פחזניות
    צילום: מזליקה סימנדוייב
    פחזניות
    צילום: Michal Sheizaf

     

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף קינוחים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: מיטל חיותכ

Similar Posts

4 Comments

    1. היי דקלה!
      בערך כ-12 פחזניות קטנות, אבל זה תלוי בגודל שאת מכינה אותן.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?