|

בלילה אחת - 3 עוגות בחושות מעולות

קבלו מתכון ל-3 עוגות בחושות שיוצאות רכות ומעולות ב-3 טעמים מעניינים - קוקוס עסיסי עם חלבה, חומציות ואגוזים קצוצים, ושוקולד צ'יפס עשיר ומפנק.
בהשראת: מזל גרשון
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
בלילה אחת - 3 עוגות בחושות מעולות

הדבר היחיד הטוב יותר מעוגה בחושה על הבוקר זה שלושה טעמים מאותה עוגה!

קבלו מתכון ל-3 עוגות בחושות שיוצאות רכות ומעולות ב-3 טעמים מעניינים – קוקוס עסיסי עם חלבה,

חומציות ואגוזים קצוצים, ושוקולד צ'יפס עשיר ומפנק.

עוגה קלה וקלילה שהכי מתאימה לקצת גיוון ומתיקות על הבוקר ליד הקפה.

ספר המתכונים של מזל גרשון 

 

בלילה אחת - 3 עוגות בחושות מעולות
צילום: מזל גרשון

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

בלילה אחת - 3 עוגות בחושות מעולות

בלילה אחת - 3 עוגות בחושות מעולות

קבלו מתכון ל-3 עוגות בחושות שיוצאות רכות ומעולות ב-3 טעמים מעניינים - קוקוס עסיסי עם חלבה, חומציות ואגוזים קצוצים, ושוקולד צ'יפס עשיר ומפנק.
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: מזל גרשון

ציוד

3 תבניות אינגליש קייק

המצרכים

לבצק:

  • 3 ביצים
  • ½1 כוסות סוכר
  • ½ כוס כוס שמן
  • 1 גביע יוגורט (200 גרם)
  • ¼ כוס מים קרים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כוסות קמח תופח

חלק ראשון:

  • 1 חופן קוקוס
  • 100 גרם חלבה מגורדת.

לחלק השני:

  • חופן חמוציות וחופן אגוזים קצוצים.

לחלק השלישי:

  • חופן שוקלד צ'יפס

זיגוג:

  • סירופ סוכר / סירופ מייפל

אופן ההכנה

  • קודם מקציפים את הביצים עם הסוכר ואז מוסיפים את השמן לאט.
  • מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב. את הקמח מוסיפים בסוף ומערבבים רק עד שהקמח נבלע בתערובת.
  • מחלקים את התערובת ל-3 חלקים, וכל חלק מוסיפים מה שבא לכם.
  • משמנים היטב את התבניות ומשטחים בהם את התערובות כל אחת בנפרד.
  • מניחים את התבניות על רשת התנור ושמים לאפייה בחום של 180 מעלות עד ליציבות והזהבה.
  • נשאר למשך כ-35 עד 40 דקות
  • מורחים מעל כל עוגה בעודה חמה מעט סירופ סוכר או סירופ מייפל ולפזר מעל כל עוגה מעט ממה שהתערובת מכילה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

שאלות נפוצות: עוגות בחושות

מה ניתן להחליף ביוגורט כדי שהעוגה תהיה פרווה?

עדיף לא להמיר לפרווה.. כי היוגורט זה הסוד שלה, המרקם שמקבלים ממנו לא יתקבל עם תחליף מנוזל אחר. אם מחפשים עוגה בחושה פרווה אז יש כמה וכמה עוגות פרווה באתר בלחיצה כאן (תפוחים, פרי וניל, שוקולד-קוקוס ועוד).


הבמה כולה שלכם:

"הכי פשוט הכי טעים. אלופה"
רחל עינב

"יצאו עוגות נהדרות וטעימות. תודה מתוקה."
יהודית כהן מורחיים
בלילה אחת - 3 עוגות בחושות מעולות
מבלילה אחת שלוש עוגות בטעמים שונים, שיש, אגוזים עם חמוציות, קוקוס עם פיצפוצי שוקולד | צילום: מזל גרשון

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


 
מקור: Mazal Gershon

Similar Posts

12 Comments

    1. היי זולה, סוגי הקמחים האלה מתפקדים מאוד שונה בעוגה אז לא היינו ממליצים על שינוי כזה. אפשר לערבב קמח כוסמין במקום חלק מהלבן אולי (ולהוסיף נוזלים הדרגתית כי ייתכנו שינויים בכמות)

    1. עדיף לא להמיר לפרווה.. כי היוגורט זה הסוד שלה, המרקם שמקבלים ממנו לא יתקבל עם תחליף מנוזל אחר. אם מחפשים עוגה בחושה פרווה אז יש כמה וכמה עוגות פרווה באתר בלחיצה כאן (תפוחים, פרי וניל, שוקולד-קוקוס ועוד).

    1. היי דניז, ייתכן שהתבניות שלך היו מעט יותר גדולות, בכל זאת מקווים שהשתי עוגות יצאו טעימות!

    1. היי בלה!
      אפשר להחליף את היוגורט באותה כמות של חלב צמחי או שמנת צמחית.
      בהצלחה 🙂
      מוזמנת להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו ולקבל כל יום מתכונים חדשים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?