| | | |

קציצות כרובית מטוגנות בקלי קלות

לא משנה אם אתם חובבי כרובית או לא, חייבים להודות שקציצות אלה אין כמותן!
בהשראת: הילה סמוכה רשתי
ציון 4.27 על ידי 41 דירוגים
קציצות כרובית מטוגנות בקלי קלות

לא משנה אם אתם חובבי כרובית או לא, חייבים להודות שקציצות אלה אין כמותן!

קבלו קציצות כרובית מטוגנות שיוצאות רכות ועסיסיות עם טעם נהדר ומרקם עוד יותר!

וכמה כיף שהכנת קציצות אלה לא מצריכה יותר מ-10 דקות ומעט מצרכים שתמיד נמצאים בבית.

קציצות מהירות וטעימות שכולם מתאהבים בהם, אפילו ילדים שלא מוכנים לאכול כרובית אף פעם!

קציצות כרובית מטוגנות בקלי קלות
צילום: הילה סמוכה רשתי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

קציצות כרובית מטוגנות בקלי קלות

קציצות כרובית מטוגנות בקלי קלות

לא משנה אם אתם חובבי כרובית או לא, חייבים להודות שקציצות אלה אין כמותן!
ציון 4.27 על ידי 41 דירוגים
לדרג
באדיבות: הילה סמוכה רשתי

המצרכים

  • 1 ראש כרובית
  • ½ צרור פטרוזיליה (קצוצה דק)
  • 2 כפות קמח
  • 2 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • פלפל שחור (קורט)
  • אגוז מוסקט (קורט )

אופן ההכנה

  • נחתוך את ראש הכרובית וננקה אותו היטב.
  • נרתיח אותו עד לריכוך.
  • נעביר את הכרובית לקערה ונמעך.
  • אחרי זאת נוסיף לה את יתר המצרכים ונערבב היטב.
  • נחמם שמן במחבת (אין צורך בשמן עמוק) ונעביר מן הבלילה לתוך השמן, נטגן משני הצדדים.
  • אפשר גם לאפות את הקציצות עם מעט תרסיס שמן. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה קצת משומן, לוקחים ביחד מהתערובת ויוצרים קציצות בגודל אחיד, מסדרים אותן בתבנית ואופים במשך 20-25 דקות בחום 180 מעלות. בשלב הבא יש להפוך ולאפות עוד 5 דקות. להיזהר לא לייבש ובתיאבון..
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

קציצות כרובית מטוגנות בקלי קלות
צילום: הילה סמוכה רשתי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!
קציצות כרובית מטוגנות

 

Similar Posts

8 Comments

    1. היי תהילה!
      נשמח לענות:
      1. אפשר בהחלט כרובית קפואה, רק צריך לבשל אותה.
      2. אפשר לאפות על 200 מעלות כ-20-30 דקות עד שהן משחימות, בתלוי בתנור שלך.
      בהצלחה 🙂

  1. כך לא כותבים מתכון.
    מה משקל הכרובית?
    האם צריך לסחוט אותה אחרי ההרתחה ולפני המיעוך?
    על איזו אש לטגן (בינונית? גבוהה?)
    אלה פרטים שראוי לציין יותר מאשר להזכיר לשטוף את הכרובית היטב

    1. היי עדנה!
      משקל הכרובית תלוי בכמות שאת רוצה להכין.
      אין צורך לסחוט את הכרובית.
      טיגון קציצות באופן כללי נעשה על אש בינונית. אש גבוהה מומלצת בדרך כלל להרתחות, לא לבישול או טיגון.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?