אחד המתכונים שמבשלים הכי הרבה לארוחת צהרים משביעה וטעימה. קציצות עוף מטוגנות כמו של פעם שמנגנות לכם זכרונות מסבתא עם כל ביס קטנטן. מכינים קציצות אלה בכלום זמן ואפס מאמץ ואז רק נותר להחליט מה בא לכם בצלחת בצד מירקות עד טחינה עם פטרוזיליה.
מתכון באדיבות: אריאלה לייבה – קרדיט על שיתוף המתכון.
מתכון: קציצות עוף כמו של פעם
מצרכים
1 קילו עוף חזה טחון
2 ביצים
1 כוס פירורי לחם זהב
2 כפיות גדושות מרק עוף
1 בצל ענק מגורדת ולסחוט את המיץ
4 שיני שום כתושות
פלפל שחור לפי טעם
אופן הכנה
- מערבבים את הכל ביחד טוב טוב
- מניחים בצד למנוחה של שעה ואז מטגנים.
שאלות ותשובות
שאלה: אפשר להוסיף תפוחי אדמה או גזר ופטרוזיליה?
תשובה: כן אפשר בהחלט!
שאלה: אפשר לאפות אותם ?
תשובה: כן אפשר אבל למרוח קצת שמן על הקציצות שייצאו טעימות יותר.
שאלה: בלי תבלינים?
תשובה: לא צריך שום תבלינים ממש טעים.
שאלה: אפשר במקום טיגון לבשל ברוטב?
תשובה: כן.
שאלה: מה ניתן לשים במקום מרק עוף?
תשובה: אפשר רק מלח אבל מומלץ לא לוותר עליו.
תמונות ותגובות מהגולשים:
- פנינה בן-שלום: “גם אני הכנתי, בעלי הזיל דמעות אמר שמזכירות לו את סבתא שלו”
- אופירה אלון: “איזה יפה”
קישור למתכון המקורי: כאן
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: קציצות ברוטב צהוב עם תפוח אדמה
- מתכון: קובה בורגול בקלי קלות
- מתכון: קציצות ירק מושלמות

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!