לא תמיד צריך להפעיל תנור כדי לקבל פיצה מושלמת, תתפלאו לגלות שאפשר להשיג את אותן תוצאות גם על האש! פיצה מטריפה ששמים במחבת ומניחים לו לעשות את הקסם שלו לקבלת טעם ומרקם נהדר, פיצה במחבת שיוצאת צבעונית וגבינתית במיוחד עם רוטב עגבניות טרי ומפנק, מומלץ בחום!
מתכון באדיבות: אורה ארגוב – קרדיט על שיתוף המתכון.
מתכון: פיצה במחבת מ-3 מצרכים
מצרכים
כוס: כוס חד פעמית לשתייה קרה
לבצק:
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
1 יוגורט דנונה 200 גרם
לרוטב:
3 כפות רסק עגבניות
3 כפות מים
2 כפות שמן זית
מעט מלח
חופן תבלין אורגנו
אופן הכנה
- נלוש את כל החומרים לבצק במעבד מזון, אפשר גם ללוש בלישה ידנית, עד שמקבלים בצק חלק. אפשר להשתמש בכל תחולת הבצק לפיצה גדולה , או ל-2 פיצות רגילות
- מחממים מחבת ומררדים בגודל הרצוי, ואז מניחים במחבת ומכסים ל-3 דקות.
- הופכים ואז שמים את הרוטב, מפזרים גם איזה תוספות שאוהבים עם גבינה צהוב. במתכון זה מוסיפים עגבניות שרי חצויות, מסביב מוסיפים גבינה צהובה מגורדת, ואז מעל פטריות טריות וזיתים ירוקים חצויים, מפזרים מסביב מעט שומשום ומעל אורגנו
- מכסים את המחבת עד שהגבינה נמסה
שאלות ותשובות
תמונות ותגובות מהגולשים:
תמונות ותגובות מהגולשים:
- ורד דגו: “זה ההשראה לפיצה שהכנתי בבוקר”
- אופל אבן: “הבצק ממש טעים ! תודה על המתכון המהיר”
קישור למתכון המקורי: כאן
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגת שמרים גבינה
- מתכון: עוגת גבינה גבוהה
- מתכון: סלט חלומי ופטריות
- מתכון: גביניות מלי מאירוב
- מתכון: פשטידת גבינות ואטריות קלה להכנה
- מתכון: מאפינס גבינה וזיתים בדקות!

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!