| |

לחמניות פיצה משגעות

לחמניות פיצה בטעם שאי אפשר לעמוד בפניו, רכות וזהובות במילוי מושחת של גבינה עם זיתים ורוטב פיצה.
בהשראת: רונית אזרד בוקובזה
ציון 4.30 על ידי 10 דירוגים
לחמניות פיצה משגעות

לחמניות פיצה מטריפות בטעם שאי אפשר לעמוד בפניו!

יוצאות רכות וזהובות במילוי מושחת של גבינה נמסה עם זיתים ורוטב פיצה.

מתכון לחמניות פיצה פשוט וכדאי לפנק הילדים, אבל זהירות! הן נחטפות בשניות!

ספר המתכונים של רונית אזרד בוקובזה 

לחמניות פיצה משגעות
צילום: רונית אזרד בוקובזה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה

לחמניות פיצה
שלב 1| צילום: רונית אזרד בוקובזה
לחמניות פיצה
שלב 2| צילום: רונית אזרד בוקובזה
לחמניות פיצה
שלב 3| צילום: רונית אזרד בוקובזה
לחמניות פיצה
שלב 4 | צילום: רונית אזרד בוקובזה

אז איך מכינים?

לחמניות פיצה משגעות

לחמניות פיצה משגעות

לחמניות פיצה בטעם שאי אפשר לעמוד בפניו, רכות וזהובות במילוי מושחת של גבינה עם זיתים ורוטב פיצה.
ציון 4.30 על ידי 10 דירוגים
לדרג
באדיבות: רונית אזרד בוקובזה

המצרכים

לבצק:

  • 1 קילו קמח (פחות כוס)
  • 3/4 כוס שמן
  • ½ כוס סוכר
  • 2 חלמונים
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • ½ 1 כוסות מים חמימים פושרים (360 מ"ל)

למילוי:

  • 200 גרם גבינה צהובה
  • 1 חבילה זיתים (560 גרם לפני סינון)
  • 1 חבילה רוטב פיצה (260 גרם)
  • 1 שן שום
  • אורגנו (לפי הטעם)
  • זעתר (לפי הטעם)
  • שומשום (לפי הטעם)

אופן ההכנה

לבצק:

  • נלוש את כל המרכיבים נוסיף בסוף את המלח.
  • מכסים להתפחה במגבת לחצי שעה.
  • לאחר חצי שעה נלוש שוב ונתפיח שוב.
  • מחלקים את הבצק לכדורים שווים ומניחים על נייר אפייה בתבנית  התנור.
  • לוחצים על כל כדור ונותנים להן התפחה נוספת.
  • כעת לוחצים בעזרת האצבעות לשקע פנימי.

מילוי:

  • ממלאים כל שקע בכפית רוטב פיצה עם שן שום מגורדת ומעט אורגנו וזעתר.
  • נמרח בביצה טרופה עם מברשת ונוסיף שומשום רק מסביב בשוליים.
  • חותכים חתיכות גבינה צהובה ומפזרים מעל זיתים.
  • שמים לאפייה על 200 מעלות עד להזהבה.

הערות וטיפים

מידת כוס: כוס חד פעמית קרה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

לחמניות פיצה ליאלה אלדבח


שאלות נפוצות: לחמניות פיצה

אפשר להכין את הבצק בבוקר ולאפות בערב?
לא, אבל אפשר להכין ולאפות ואז להקפיא.

 


הבמה כולה שלכם:
לחמניות פיצה
צילום: ליאל אלדבח

״יצא מושלםםם תודה!״
ליאל אלדבח

לחמיות פיצה
צילום: רחל זוהר

"תודה על הרעיון יצא מאוד טעים."
רחל זוהר

לחמניות פיצה
צילום: ענבל כהן

"תודה ,יצא אש !".
ענבל כהן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

   מקור: רונית אזרד בוקובזה

Similar Posts

10 Comments

  1. 5 stars
    הכנתי את הפיצות לשבועות .יצאו יפות וטעימות מתכון סוף הדרך כדאי להכין לא תצטערו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?