| |
אחד המאכלים הכי אהובים מהילדות שסבתא תמיד הייתה מכינה. כרוב ממולא באורז וירק ובצלים שמתבשלים  עם רוטב אדום ומשגע. אחד המאכלים שהכי קל וכיף למלא ועוד יותר לחסל במנת ימי שישי עם כל המשפחה מסביב.

מתכון באדיבות: גלית בר – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: כרוב ממולא אורז וירוקים עם בצל

מצרכים 

כרוב
בצל
כוסברה, פטרוזליה, סלרי, שמיר, נענע
מלח, פלפל
ראס אל חנות
פפריקה מתוקה
כמון
מעט רסק עגבניות
בצל קצוץ

מילוי:  כוס אורז עגול מושרה לשעה

רוטב:
ציר ירקות ( קנוי ממזרח ומערב)
מים רתוחים
2 כפות רכז רימונים
סילאן
מיץ לימון
מלח פלפל


אופן הכנה 

 

  • קודם מרתיחים במים את הכרוב והבצל לכמה דקות עד שאפשר לעבוד איתם
  • מבשלים הכול שעה ראשונה על הגז עם מים שמכסה הכל אבל לא מרק 
  • אחרי זאת עוברים לתנור על חום 170

עוד מתכונים מבוקשים:

קישור למתכון המקורי: כאן

כרוב ממולא אורז
כרוב ממולא אורז
כרוב ממולא אורז


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

  1. רואה המון מתכונים באתר הזה אבל ברובם אופן ההכנה לא רשום כולו. מדוע?
    גם כאן במתכון הזה של הכרוב חסרים שלבים באופן ההכנה.
    מצטטת את מה שרשום למעלה:
    אופן הכנה
    קודם מרתיחים במים את הכרוב והבצל לכמה דקות עד שאפשר לעבוד איתם
    מבשלים הכול שעה ראשונה על הגז עם מים שמכסה הכל אבל לא מרק
    אחרי זאת עוברים לתנור על חום 170

    1. היי דינה, אנחנו הראשונים להודות שלפעמים מתכונים ישנים באתר אינם בשיא הפירוט. נשמח להמליץ לך על מתכוני כרוב ממולא חדשים ויותר ברורים ומפורטים בקישור בשרי, וצמחוני. עמך הסליחה ומקווים שיצא לך להמשיך להנות. בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *