Advertisements

פחזניות מרשימות שתמיד מצליחות

 לא צריך שף או קונדיטור כדי להכין פחזניות קלות וקלילות אלה, אז הגיע הזמן לשכוח מהתירוצים ולרוץ להכין!
בהשראת: רג'ינה ברדמן
ציון 5 על ידי דירוג אחד
פחזניות מרשימות שתמיד מצליחות
Advertisements

הגיע הזמן להתמודד עם הפחדים ולהכין את הפחזניות הכי מושלמות שתמיד מצליחות.

פחזניות אווריריות ופריכות במילוי קרם וניל ענני ומפנק, וצבע זהב מהמם שתמיד עושה חשק לאכול עוד.

לא צריך שף או קונדיטור כדי להכין פחזניות קלות וקלילות אלה, אז הגיע הזמן לשכוח מהתירוצים ולרוץ להכין!

פחזניות מרשימות שתמיד מצליחות
צילום: רג'ינה ברדמן

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

פחזניות מרשימות שתמיד מצליחות

פחזניות מרשימות שתמיד מצליחות

 לא צריך שף או קונדיטור כדי להכין פחזניות קלות וקלילות אלה, אז הגיע הזמן לשכוח מהתירוצים ולרוץ להכין!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: רג'ינה ברדמן

ציוד

כוס מידה: כוס חד פעמית לשתייה חמה
Advertisements

המצרכים

לבצק:

  • 1 כוס חלב ( 3%)
  • 1 כף סוכר
  • ½ כפית מלח
  • 1 כוס קמח
  • 1 חבילה חמאה (100 גרם)

לקרם:

  • 1 חבילה אינסטנט פודינג ניל (80 גרם)
  • ¾ כוס חלב
  • 1 חבילה קצפת מתוקה 38% (250 מ"ל)
  • 2 שקיות של סוכר וניל (20 גרם)
Advertisements

אופן ההכנה

  • לשים את כל החומרים של הבצק (בלי הקמח) בסיר על האש ותוך כדי ערבוב מביאים לרתיחה.
  • לאחר מכן זאת מורידים מהאש - ומוסיפים כוס קמח תוך כדי ערבוב.
  • מערבבים במיקסר 2 דקות כדי להוציא את האדים.
  • מוסיפים 3 ביצים בגודל L אחת אחרי השנייה (לא ביחד) תוך כדי ערבוב.
  • מזלפים את הבצק על התבנית, בגודל בערך כמו סלוטייפ.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש, ב-180 מעלות ל-30 דקות.
  • אחרי זאת לא נפתח את הדלת עד הסוף, אלא נעשה פתח קטן לעוד כ - 10 דקות ונותנים לפחזניות להצטנן.

לקרם:

  • מערבבים הכל ביחד במיקסר,
  • ממלאים את הפחזניות עם ראש זילוף קונוס תוך כדי סיבוב.
  • מקשטים בשוקולד או אבקת סוכר
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: פחזניות מרשימות

עם מה את ממלאת את הפחזניות?
שפיץ בצורת קונוס חתוך.
לחצות את הפחזנית למילוי?
אני לא רציתי לחצות, לקחתי ראש זילוף של קונוס והכנסתי באמצע מתחת לפחזנית, ואז סובבתי לאט תוך כדי לחיצה, ככה הקרם מתפזר בפנים.
קמח רגיל או תופח?
קמח תופח.

 


הבמה כולה שלכם:
פחזניות מרשימות שתמיד מצליחות
צילום: רחלי הס

"יצא לך מעולה!!! לי לא היה צנטר מתאים,
גם אני הכנתי פעם ראשונה!"
רחלי הס

פחזניות מרשימות שתמיד מצליחות
צילום: יפית אלמקייס

"תודה!!!"
יפית אלמקייס

פחזניות מרשימות שתמיד מצליחות
צילום: תמי מזרחי

"נראות מצויין, חבל שאין לי תמונה איך היה הניסיון הראשון שלי זוועה. חחחח
אבל יש לי מעכשיו !!!"
תמי מזרחי

רק עוד דבר אחד אחרון!

בלילות הקיץ החמים אין כמו להתפנק על קינוח טעים, קליל ופשוט להכנה לצד כוס קפה קר ועל רקע בריזה קלה של אחרי שקיעה.

עוד קינוחים קלים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותהנו כי אין על פינוקים מתוקים וקלים לימים חמים!

 

מקור: Regina Bardman

Advertisements

Similar Posts

4 Comments

    1. היי ניצה,
      הקמח במתכון הוא קמח רגיל, לא תופח.
      יש לשמור את הפחזניות במקרר, הן יכולות להחזיק מעמד שבוע.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements