Advertisements
| | |

עוף בתנור עם תפוחי אדמה בקארי

קבלו מתכון לעוף בתנור עם תפוחי אדמה בטעמים והריחות של מרינדה קסומה!
בהשראת: ישראלה אזולאי
ציון 4.24 על ידי 39 דירוגים
עוף בתנור עם תפוחי אדמה ברוטב קארי
Advertisements

קבלו מתכון לעוף בתנור עם תפוחי אדמה

בטעמים והריחות הנפלאות של מרינדה קסומה,

עם דגש על רוטב קארי המשדרג את הטעם ברמות!

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוף בתנור עם תפוחי אדמה ברוטב קארי

עוף בתנור עם תפוחי אדמה בקארי

קבלו מתכון לעוף בתנור עם תפוחי אדמה בטעמים והריחות של מרינדה קסומה!
ציון 4.24 על ידי 39 דירוגים
לדרג
באדיבות: ישראלה אזולאי
Advertisements

המצרכים

  • 6 ירכיים
  • 5 תפוחי אדמה (קלופים חתוכים לפרוסות)
  • 1 בצל (חתוך לפרוסות)
  • 3 שיני שום (פרוסות)
  • ½ כוס שמן זית
  • ¾ כוס מים
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית כורכום
  • 2 כפיות קארי
  • 2 כפיות בזיליקום (מיובש)
  • ¼ כפית פפריקה חריפה
Advertisements

אופן ההכנה

  • מפזרים את הבצל ושיני שום בתבנית די עמוקה ורחבה.
  • מכינים את המרינדה - מערבבים את התבלינים עם שמן זית, העוף, ותפוחי האדמה.
  • אחרי זאת מפזרים בתבנית, ואז מצד התבנית שופכים את המים.
  • מחממים תנור ל-190 מעלות, מכניסים לאפיה של שעה בערך, עד שתפוחי האדמה רכים.
  • באמצע האפייה, הופכים ומשקים את העוף.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: עוף בתנור

קארי זה פיקנטי?
קארי זו תערובת תבלינים מהמטבח ההודי, זה פיקנטי, דומיננטי בטעם, אבל לא חריף.
את עוטפת את העוף בנייר כסף או משאירה פתוח בתבנית בתנור?
בלי לעטוף בכלל עם נייר כסף.
עוף בתנור עם תפוחי אדמה ברוטב קארי
צילום: ישראלה אזולאי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Advertisements

Similar Posts

2 Comments

  1. משהו לא מובן לי, שעה בתנור זה לא קצת קצר?
    אני מכיר שבדרך כלל עוף בתנור צריך בין שעה וחצי לשעתיים.
    האם התפספסה שורה במתכון או שהוא באמת נגמר שם?

    1. היי תומר,
      זה תלוי בתנור ובעוצמה שלו. יש תנורים שמספיק לאפות שעה על 180 או 200 מעלות.
      מקווים שענינו על שאלתך 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements