| |

עוגת שיש פרווה רכה

עוגה מעלפת, אוורירית, איך שמנסים עוגה זו בפעם הראשונה, מיד שומרים את המתכון ומכינים כל שבת!
בהשראת: גילה בן ישי
ציון 4.43 על ידי 14 דירוגים
עוגת שיש פרווה רכה בטירוף

עוגת שיש פרווה רכה בטירוף – אם חסר לכם פינוק ליד קנקן התה של הלילה, אז עוגה זו היא בול בשבילכם!

עוגת שיש פרווה ורכה בטירוף, עם טעם שוקולדי עשיר לא מהעולם הזה. עוגה מעלפת, אוורירית,

וגבוהה שמכינים בכלום זמן ומאמץ לקבלת תענוג משתלם ביותר.

איך שמנסים עוגה זו בפעם הראשונה, מיד שומרים את המתכון ומכינים כל שבת!

 

 

עוגת שיש פרווה רכה בטירוף
צילום: גילה בן ישי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת שיש פרווה רכה בטירוף

עוגת שיש פרווה רכה

עוגה מעלפת, אוורירית, איך שמנסים עוגה זו בפעם הראשונה, מיד שומרים את המתכון ומכינים כל שבת!
ציון 4.43 על ידי 14 דירוגים
לדרג
באדיבות: גילה בן ישי

ציוד

תבנית: תבנית 24 קפיצית או תבנית חד פעמית בינונית מצופה בנייר אפיה
כוס: כוס חד פעמי חמה

המצרכים

  • 4 ביצים
  • ½1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • ½ כוס מים
  • ½2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 חבילה גרם שוקולד (100 גרם)

אופן ההכנה

  • לפני שמתחילים נחמם תנור ל-160 מעלות.
  • נשים במיקסר את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל ונקציף במהירות גבוהה עד לקבלת קצף תפוח.
  • אחרי זאת נוריד את המהירות ונוסיף כוס שמן, כוס מיץ תפוזים, חצי כוס מים, ו-2 וחצי כוסות קמח עם אבקת אפייה.
  • נשפוך את הבלילה לתבנית שלנו ומשאירים ממנה מעט.
  • כעת נמיס את השוקולד מריר בפולסים קצרים במיקרו ונערבב אותו עם כף שמן.
  • לאחר מכן נערבב אותו עם הבלילה שנותר ונשפוך לתבנית העוגה.
  • נערבב לקבלת המראה כמו בתמונה ואז שמים לאפייה בתנור למשך 40 דקות, עד שהקיסם יוצא יבש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת שיש פרווה רכה בטירוף
צילום: גילה בן ישי
עוגת שיש פרווה רכה בטירוף
צילום: גילה בן ישי

רק עוד דבר אחד אחרון!

הקפה של הבוקר הוא לא אותו דבר בלי פרוסה מתוקה ליד – מסכימים?

מקור: גילה בן ישי

מה דעתך על אלה?

6 תגובות

    1. לא ניסינו, אך כל עוד זה תחליף שהוא "כמו סוכר" ומתאים לאפייה אז התוצאה אמורה להיות דומה וטעימה, בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?