| |

לחמניות שוקולד צ'יפס מתוקות 

לחמניות שיוצאות זהובות וחמות עם חתיכות שוקולד צ'יפס, ומשאירות אותכם בטעם של עוד!
בהשראת: הילה סמוכה רשתי
ציון 4.58 על ידי 14 דירוגים
לחמניות שוקולד צ'יפס מתוקות

לחמניות שוקולד צ'יפס רכות, עניניות, וכל כך מגרות שיבוא לכם לתת ביס לתמונה!

יוצאות מהתנור זהובות וחמות עם חתיכות שוקולד צ'יפס המוטמעות בפנים,

ביס אחד מלחמנייה כזאת על שבת בבוקר יהפוך את היום לטוב יותר. אז קדימה להתמכר!

לחמניות שוקולד צ'יפס מתוקות
צילום: הילה סמוכה רשתי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

לחמניות שוקולד צ'יפס מתוקות

לחמניות שוקולד צ'יפס מתוקות 

לחמניות שיוצאות זהובות וחמות עם חתיכות שוקולד צ'יפס, ומשאירות אותכם בטעם של עוד!
ציון 4.58 על ידי 14 דירוגים
לדרג
באדיבות: הילה סמוכה רשתי

המצרכים

  • 4 כוסות קמח לבן
  • שמרים לחים (25 גרם)
  • מים (270 מ"ל)
  • 1 כפית מלח
  • 5 כפות סוכר
  • חמאה רכה (50 גרם)
  • שוקולד צ'יפס חום (100 גרם)
  • 1 ביצה L

אופן ההכנה

  • נפורר בקערה את השמרים ונערבב אותם יחד עם המים והסוכר.
  • נוסיף את הקמח, הביצה והחמאה ונלוש 5 דקות.
  • נוסיף גם את המלח ונלוש לעוד 5 דקות.
  • נוסיף את השוקולד צ'יפס ונטמיע אותו פנימה לתוך הבצק בצורה אחידה.
  • נעטוף את הבצק בניילון נצמד ושמים אותו להתפחה של חצי שעה.
  • לאחר מכן נוריד מהבצק את האוויר שנכנס בהתפחה ונחלק אותו ל- 22 חלקים שווים.
  • מכל חלק יוצרים לחמנייה.
  • נבריש את הלחמניות בביצה ונתפיח לעוד 40 דקות.
  • נשים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ - 12 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

לחמניות שוקולד צ'יפס מתוקות
צילום: הילה סמוכה רשתי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!
לחמניות שוקולד צ'יפס 

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מה דעתך על אלה?

13 תגובות

  1. בוקר טוב.
    המתכונים שלכם מעולים!!!
    במתכון הזה, המצרכים לא תואמים את אופן ההכנה.
    אשמח לדעת איך מכינים את הלחמניות המתוקות כמו בתמונה???

  2. בהוראות הכנה לא כתוב מתי להוסיף הקמח! פשוט נשמט! כמו כן חבל שלא ניתן להמיר שמרים לחים ביבשים ולא מצוין איזה כוס קמח , כוס חד פעמית חמה או כוס מדידה וכו

    1. היי ספיר!
      תודה רבה ששמת לב, תיקנו את המתכון והוספנו את הקמח לאופן ההכנה.
      אפשר תמיד להמיר שמרים טריים ביבשים, רק להוריד ב-1/3 את הכמות המצוינת במתכון. למשל, אם צריך לשים 30 גרם שמרים טריים, יש להמירם ב-10 גרם שמרים יבשים.
      לגבי הכוס – אם לא רשום מפורשות שזו כוס חד פעמית קרה או חמה, יש להשתמש במידת כוס אוניברסלית, שהיא 240 מ"ל.
      בכל מקרה, את יכולה להשתמש בכל כוס שאת רוצה, כל עוד את עושה שימוש אך ורק בה לאורך כל המתכון.
      מקווים שהצלחנו לעזור, בהצלחה 🙂

    1. היי ציפי!
      תודה על ההערה, תיקנו את המתכון והוספנו את הביצה לרשימה.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?