| | |

קיש ברוקולי וגבינות עם בצל מקורמל

קיש מושלם ומפואר שיככב אצלכם בבית כל שבת, ביס אחד וכל המשפחה מתמכרת!
בהשראת: ליז תורג'מן
ציון 4.36 על ידי 17 דירוגים
קיש ברוקולי וגבינות עם בצל מקורמל

קבלו קיש ברוקולי וגבינות מנצח וטעים במיוחד!

בצק פריך מושלם עם מלית גבינות מפנקות בתוספת ברוקולי ואגוזים.

קיש מושלם ומפואר שיככב אצלכם בבית כל שבת וכל שבועות!

ספר המתכונים של ליז תורג'מן  

קיש ברוקולי וגבינות עם בצל מקורמל
צילום: ליז תורג'מן

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

קיש ברוקולי וגבינות עם בצל מקורמל

קיש ברוקולי וגבינות עם בצל מקורמל

קיש מושלם ומפואר שיככב אצלכם בבית כל שבת, ביס אחד וכל המשפחה מתמכרת!
ציון 4.36 על ידי 17 דירוגים
לדרג
באדיבות: ליז תורג'מן

המצרכים

לבצק:

  • 2 כוסות קמח רגיל (280 גרם)
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית סוכר
  • חמאה קרה חתוכה לקוביות (175 גרם)
  • 1 ביצה

למלית:

  • 2 בצלים
  • 3 ביצים
  • 1 חבילת שמנת לבישול 15% (250 מ"ל)
  • 1 כפית שום (כתוש)
  • 1 חבילת מיני ברוקולי (600 גרם)
  • 1 קוביית גבינה בולגרית
  • 2 כפות גבינה גרנה פנדו (פרמזן)
  • מלח, פלפל שחור ( (לפי הטעם))
  • אגוז מוסקט (מעט)

אופן ההכנה

בצק:

  • נשים במעבד מזון את הקמח, מלח, סוכר, וחמאה, ונעבד עד לפירורים בפולסים קצרים.
  • נוסיף ביצה ונערבב עד שנקבל כדור.
  • כעת נקמח קצת את השיש ונרדד את הבצק לגודל הרינג, אפשר גם בגודל אישי למי שאוהב.
  • נהדק את הצדדים של הבצק עם מזלג ונעשה חורים.
  • נכניס למקפיא למשך חצי שעה.

מלית:

  • נטגן את הבצלים עד הזהבה יפה.
  • בקערה טורפים 3 ביצים.
  • נוסיף את השמנת לבישול, שום, מלח, פלפל שחור, מיני ברוקולי, ואת הבצל.
  • נפורר עם הידיים את הגבינה הבולגרית ונוסיף את גבינת פרמזן עם מעט אגוז מוסקט ונערבב בעדינות.
  • מחממים תנור על 180 מעלות חום עליון ותחתון, ונאפה את הבצק 15 דקות ואז נצנן.
  • נשפוך את המלית ושוב נאפה לעוד 40 דקות על שהכל משחים יפה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: קיש ברוקולי

מה אפשר במקום הברוקולי?
תרד, פטריות, קישואים וכל ירק סביר אחר יכולים להיות במקום הברוקולי.
אם קונים את הבצק , איזה סוג לקנות?
אפשר לקנות בצק פריך מלוח.
אפשר בלי הבצל?
אפשר.
קודם מקפיאים בצק ואחר כך לתנור מהמקפיא?
נכון.
קיש ברוקולי וגבינות עם בצל מקורמל
צילום: ליז תורג'מן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

מקור: Liz Torgman

Similar Posts

5 Comments

  1. איזה רינג זה? לא ציינת
    האם זו תבנית??
    מה הגודל.
    לא מכירה כזו תבנית
    תודה מראש על תשובתך
    נאוה

    1. היי נאוה!
      כאן הרינג הוא התבנית עצמה. מדובר בתבנית מלבנית גדולה.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?