Advertisements

עוגיות תמרים וקינמון עם קוקוס 

העוגיות הכי מושלמות לצד קפה הבוקר מפציעות מחדש במתכון מוצלח ומהיר!
בהשראת: טובה ניסים
ציון 4.56 על ידי 9 דירוגים
עוגיות תמרים וקינמון עם קוקוס
Advertisements

עוגיות הכי מושלמות לצד קפה הבוקר מפציעות מחדש במתכון מוצלח ומהיר.

עוגיות תמרים נימוחות במרקם פריך שנמס בפה וטעם המשלב ממרח תמרים עם קוקוס עסיסי וקינמון.

עוגיות קלילות וקלות שהכי מתאימות לאירוח לצד שתייה חמה, ביס אחד יטריף לכם את כל החושים!

 

ספר המתכונים של טובה ניסים

עוגיות תמרים וקינמון עם קוקוס
צילום: טובה ניסים

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגיות תמרים וקינמון עם קוקוס

עוגיות תמרים וקינמון עם קוקוס 

העוגיות הכי מושלמות לצד קפה הבוקר מפציעות מחדש במתכון מוצלח ומהיר!
ציון 4.56 על ידי 9 דירוגים
לדרג
באדיבות: טובה ניסים

ציוד

1 כוס חד פעמית לשתייה קרה
Advertisements

המצרכים

לבצק:

  • 6 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה אחת (10 גרם)
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס מיץ תפוזים
  • קליפת לימון מגורדת
  • ½ כוס קוקוס
  • ½ כוס שמן

למילוי:

  • ממרח תמרים
  • קינמון
  • מעט קוקוס
Advertisements

אופן ההכנה

  • מכינים בצק מכל החומרים, אפשר להוסיף עוד קמח אם מרגישים שיש צורך.
  • מחלקים את הבצק ל-3 חלקים.
  • מרדדים ומורחים תמרים ואז מפזרים קינמון ומעט וקוקוס.
  • מקפלים ופורסים למאורכים.
  • נשים לאפייה בחום של 180 מעלות עד להזהבה.
  • מפזרים מעל אבקת סוכר.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: עוגיות תמרים וקינמון

כוס סוכר ומילוי תמרים זה לא יהיה מתוק מדי?
אני בכל אופן לא שמה סוכר בבצק, הממרח תמרים מתוק מספיק וגם אבקת הסוכר שמפזרים מעל העוגיות ממתיקה די והותר.
אפשר מים במקום תפוז?
אפשר.
בלי מחמאה חצי כוס שמן זה מספיק?
כן, מספיק.
התמרים טחונים מקופסא? מה מומלץ?
מומלץ ממרח תמרים. הכי קל למריחה.
אפשר בלי ביצים?
אפשר לנסות אבל להוסיף עוד חצי כוס שמן.
עוגיות תמרים וקינמון עם קוקוס
צילום: טובה ניסים

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

עוגיות תמרים וקינמון

Advertisements

Similar Posts

12 Comments

    1. היי נטלי,
      כוס אוניברסלית אחת שווה ל-240 מ"ל, אז 1.44 ליטר סה"כ.
      בהצלחה 🙂

  1. שלום לעורכת המתכון, ההסבר לאופן ההכנה קצת לא ברור לי, אולי יש סירטון הדגמה ?
    מה גודל העלה שיש להכין, מקפלים קיפול אחד ? חותכים למאורכים לפני האפייה ? אשמח להבהרה, ואם יש סירטון
    אשמח יותר, בתודה מראש, מרים.

    1. היי מרים היקרה!
      מצאנו עבורך סרטון שמפרט בדיוק איך להכין את הבצק ואת העוגיות.
      שימי לב שזהו מתכון שונה במקצת, אך אופן ההכנה זהה.
      בהצלחה 🙂

    1. מקפלים כדי לקבל את הצורה שבתמונה, אך בעיקרון אפשר לגלגל לרולדה ולהכין גם בצורות אחרות. בהצלחה ובתיאבון!

      1. כמה קיפולים אחד או שניים?
        אני לא שמה סוכר הבצק רק סוכר וניל.המילוי מספיק מתוק

      2. היי לילי!
        ייתכן שיותר משני קיפולים כי זה תלוי עד כמה את מהדקת את הבצק. בעיקרון, מקפלים כמה שצריך עד שנוצר נחש שאפשר לחתוך אותו לעוגיות.
        אחלה רעיון לגבי הסוכר בבצק, בהחלט לא הכרחי.
        בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements