אם גם אתם תמיד חלמתם להכין פחזניות מושלמות ולא הצליח לכם, הגיע הזמן להגשים את החלום עם מתכון פשוט ומצליח זה. פחזניות קלות וטעימות במיוחד עם מילוי קרמי מלטף ועשיר. יוצאות פריכות וזהובות וגם פוטוגניות במיוחד כמו דוגמניות, אז בואו נכין!

מתכון באדיבות: חני קונאשוילי – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: פחזניות עם מילוי קרם וניל

מצרכים 

 כוס: כוס שקופה פשוטה עם ידית
1 מרגרינה
2 כוסות מים
קורט מלח
חצי כפית סודה לשתיה
1 כפית גדושה אבקת אפיה
2 כוסות קמח
6 ביצים לארג'


אופן הכנה 

  • לפני שמתחילים, מחממים תנור מראש על 180 מעלות – לא טורבו
  • מערבבים קמח, אבקת אפיה, וסודה ושמים בצד.
  • שמים מרגרינה ומים ומביאים עד לרתיחה בלבד. מוסיפים קורט מלח ומערבבים קצת ואז להסיר מהאש.
  • מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים היטב עד שכל הקמח נספג .
  • מחזירים לאש ומערבבים כ-5 דקות.
  • מקררים את העיסה. אחרי זאת מתחילים להוסיף כל פעם ביצה ומערבבים היטב. כך אחד אחד את כל הביצים.
  • מזליפים על נייר אפיה במרווחים מעט אחד מהשני, ואופים 20 דקות בלי לפתוח את התנור.
  • מכבים ופותחים את דלת התנור לחצי ומשאירים את הפחזניות כ-40 דקות עד שעה.
  • התהליך חשוב כדי שלא יהיו אדים שירטיבו את הפחזניות.
  • ממלאים בקרם ובוזקים אבקת סוכר

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר לעשות חצי כמות?
תשובה: כן אפשר.

שאלה: איך מילית לא רואים את קרם
תשובה: מלמטה עושה חור. וממלא עם צנטר.

שאלה: עם איזה צנטר? וזה בתנועת זילוף?
תשובה: זה הצנטר. תנועה סיבובית אחת.

שאלה: איפה קונים צנתר כזה ?
תשובה: בכל חנות של דברי אפיה.

 

קישור למתכון המקורי: כאן
עוד מתכוני עוגיות מבוקשים:

פחזניות עם מילוי
 

פחזניות עם מילוי

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *