|
תתכוננו להכפיל כמויות כי כל האורחים יבקשו עוד ועוד. עוגת מייפל תפוזים בחושה וטעימה ברמות שיוצאת מנומרת, רכה, ועסיסית במיוחד בטעם תפוזים מעודן ומרקם אלוהי עם המון המון שקדים מפנקים. עוגה קלה ומהירה שנמסה בפה בכל ביס, אין מצב שלא מכינים!

מתכון באדיבות: חני קונאשוילי  – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: עוגת תפוזים מייפל ושקדים רכה ומפנקת בקערה אחת

מצרכים 

כוס: כוס של 240 מ"ל
תבנית: תבנית מלבנית בינונית

4 ביצים שלמות
1 כוס סוכר 
2 סוכר וניל.
1 כוס מיץ תפוזים עדיף טרי
3/4 כוס שמן
קליפת תפוז מגוררת
2 כפות פודינג וניל
1 אבקת אפיה
1 וחצי כוסות קמח
מייפל
שקדים


אופן הכנה 

  • נתחיל בהקצפת הביצים על מהירות גבוהה ואז מוסיפים בהדרגה את כוס הסוכר ו-2 סוכר וניל. נמשיך להקציף עד שמקבלים עד שהקצף ממש תפוח ויציב.
  • אחרי זאת מורידים מהירות ומוסיפים 1 כוס מיץ תפוזים, 3/4 כוס שמן, קליפת תפוז מגורד, 2 כפות פודינג וניל, 1 אבקת אפיה, 1 וחצי כוסות קמח. נקציף עד שהתערובת חלקה.
  • שופכים לתוך התבנית המשומנת ושמים בתנור ל-5 דקות
  • אחרי זאת מוציאים מעט את התבנית ומפזרים שקדים בנדיבות, לאחר מכן נמשיך לאפות על 170 מעלות עד להזהבה.
  • איך שהעוגה יוצאת נדקור עם קיסם את העוגה ושופכים מייפל מעל.
  • מקררים מעט ואז שופכים שוב מייפל ושמים בשקית כדי שתישאר רכה

שאלות ותשובות

שאלה: אופים על טורבו או רגיל?
תשובה: אני אפיתי על טורבו.

קישור למתכון המקורי: כאן
עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת תפוזים מייפל ושקדים רכה ומפנקת בקערה אחת

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *