Advertisements
| |

עוגת דבש בחושה קלאסית

עוגת דבש בחושה ועסיסית שחובה להכין! מתכון שלוקח 5 דקות הכנה!
בהשראת: שני לוי
ציון 4.46 על ידי 61 דירוגים
עוגת דבש קלאסית בחושה ב5 דקות
Advertisements

עוגת דבש בחושה וטעימה שמכינים ב־5 דקות ומחייכים לאורך כל היום! מתכון מושלם לכל מועד!

החגים שבדרך ללא ספק מעוררים את החשק לאכול עוגות דבש, אבל יש עוגות דבש טעימות ויש עוגות דבש טעימות יותר. ותתפלאו, אבל יש עוגת דבש קלאסית שמכינים ב־5 דקות ויוצאת הכי טעימה! ותודו שאין כיף גדול יותר מלהכין מטעמים כאלה ב־5 דקות!

מתכון לעוגת דבש קל ביותר, עוגת דבש בחושה ועסיסית שכולם יטרפו! אין ספק שאחרי שתאכלו את העוגה הזו, המתכון יעמוד בראש רשימת המתכונים שאתם מכינים לחגים!

עוגת דבש קלאסית בחושה ב5 דקות
צילום: שני לוי

Advertisements

למה באמת כדאי לכם: עוגת דבש קלאסית בחושה

  • מתכון כל כך קל להכנה שזה יראה כאילו העוגה צצה לכם במטבח מעצמה!
  • כל כך טעימה שהיא משאירה עשן לכל עוגות הדבש שטעמתם!
  • עוגה פרווה ואפשר ליהנות ממנה גם לאחר ארוחה בשרית!
  • גורפת מחמאות ומשאירה חיוך לאורך זמן!

שורה תחתונה: כשקלאסי, קל וטעים נפגשים זה אומר שזה המתכון המושלם לכל זמן ואירוע!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת דבש קלאסית בחושה ב5 דקות

עוגת דבש בחושה קלאסית

עוגת דבש בחושה ועסיסית שחובה להכין! מתכון שלוקח 5 דקות הכנה!
ציון 4.46 על ידי 61 דירוגים
לדרג
כמות 2 עוגות
זמן הכנה: 5 minutes
זמן בישול/אפייה: 40 minutes
סה״כ זמן: 50 minutes
באדיבות: שני לוי

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק / 3 תבניות אינגליש קטנות
כוס מידה
קערה לערבוב
Advertisements

המצרכים

  • 3 ביצים (גודל L)
  • 1 כוס סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כוס דבש
  • ½2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כוס תה רותח (מ-2 תיונים)
Advertisements

אופן ההכנה

  • נחמם מראש את התנור ל-160 מעלות.
  • נקציף ביצים עם סוכר, נוסיף שמן, דבש ויבשים. בזהירות נמזוג תה רותח לבלילה, נערבב ונכניס לתנור החם. 
  • נאפה 40-45 דקות עד שהקיסם יוצא יבש והעוגה קפיצית למגע.
  • בסיום האפייה כשהעוגה עוד חמה, ליצוק דבש בזילוף עדין.
  • אפשר לקשט ולהוסיף שקדים פרוסים.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: עוגת דבש קלאסית בחושה

להקציף חלבון וחלמון יחד או להפריד?
הכל יחד.
אפשר קמח תופח?
אפשר.
אפשר להקפיא?
אפשר.
כוס דבש בתוך המתכון או כוס דבש לזילוף על העוגה החמה? או חצי חצי?
כוס דבש בתוך הבלילה. לאחר האפייה, זילפתי דבש מבקבוק לחיץ, לא מדדתי כמות.
מתי הוספת את השקדים?
כמה דקות לפני סוף האפייה.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגת דבש קלאסית בחושה ב5 דקות
צילום: אוולין מועלם

"מושלם!"
אוולין מועלם

עוגת דבש קלאסית בחושה ב5 דקות
צילום: סימה שוורץ

"יצא מדהים!"
סימה שוורץ

עוגת דבש קלאסית בחושה ב5 דקות
צילום: עליזה עוזיאל

"אני הכנתי בדיוק את אותו מתכון (הוספתי כף סילאן
ואגוזים קצוצים לעיסה וזה יצא מושלם)!"
עליזה עוזיאל


רק עוד דבר אחד אחרון!

איזה כיף! החג הכי מתוק של השנה מתקרב – הכנות כבר התחלתם?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: Shani Levi

Advertisements

Similar Posts

32 Comments

  1. 5 stars
    חששתי כל הזמן הזה להכין עוגת דבש,
    איזו טעות!!
    המתכון מעולה ,העוגה מושלמת!
    נאכלה בלי הפסקה עוד לפני שהאורחים הגיעו. מצפה כבר לעבור למתכון הבאה שלכם. תודה

  2. מושלם, בקלי קלות, מילאתי אחרי ההוראות במדוייק, כוס המדידה שלי הייתה כוס חד"פ לשתייה קרה של 180 מ"ל, גם התה שהכנתי היה בכמות הזאת, הספיק תיון אחד, תודה💝

  3. אני רוצה לעשות בתבנית מלבנית גדולה
    ולהכפיל כמויות.. איזה גודל צריך? ומבחינת כמויות מה אני צריכה להכפיל?
    אודה לתשובתכם

    1. היי,
      המתכון הנוכחי מתאים ל-2 תבניות אינגליש או לתבנית מלבנית בגודל בינוני.
      לתבנית מלבנית גדולה, אפשר להגדיל בשליש את הכמויות של כל המצרכים.
      בהצלחה!

  4. היי, לאחר הוספת התה הרותח בסוף תהליך ההכנה, יש צורך לערבב אותו יחד עם הבלילה או להשאיר ככה ואז לאפות?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements