| | |
ראש השנה הפך להרבה יותר מתוקה עם שושני תפוחים אלה! תתכונו להרשים בחג זה עם שושני תפוחים אלה שמכינים בקלי קלות ובטעם נהדר. קינוח קליל זה מורכב מבצק עלים המלופף סביב תפוחים במלית ריבת משמש מפנקת. מגישים כקינוח לאחר ארוחת החג ואז נותר רק לקצור מחמאות!

מתכון באדיבות: Jewlish – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: שושני תפוחים לראש השנה יפייפיים וטעימים

מצרכים 

1 בצק עלים
1 כפית קמח (לקמח את משטח העבודה)
3 כפיות ריבת משמש
1 תפוח אדום גדול
2 כפיות מיץ לימון
1/2 כפית מי ורד
1 ביצה
אבקת סוכר לפידור


אופן הכנה 

  • ניקח את התפוח ונסיר את הליבה שלו, ואז נחתוך אותו לפרוסות רכות
  • בקערה נשים את התפוח, מיץ לימון, ומי ורד, ונשים במיקרו ל-3 דקות. כך שהתפוחים עכשיו רכות ואפשר ללפף אותם. נסנן.
  • נחמם מראש תנור על 190 מעלות
  • על שטח מקומח, נשטח את הבצק עלים המופשר עד שנהיה רך אבל בלי חורים. נחתוך ל 6 רצועות לאורך.
  • נמרח ריבת משמש במרכז של כל רצועה. 
  • נסדר את התפוחים כמו בסרטון
  • נקפל את הבצק לצד ונמרח ביצה מעל, ואז נגלגל את הבצק 
  • נאפה למשך 40 דקות
  • נפזר אבקת סוכר מעל לקישוט.

קישור למתכון המקורי: כאן
עוד מתכונים מבוקשים לראש השנה:

שושני תפוחים לראש השנה יפייפיים וטעימים
שושני תפוחים לראש השנה יפייפיים וטעימים

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

One Comment

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *