|
תפסיקו לחפש כי הגעתם למקום הנכון! עוגת דבש היסטרית ומושלמת שתמיד תצליח לכם. מכינים עוגה זו  כפסים או כמאפינס ומקבלים טעם חזק של דבש במרקם רך ועסיסי שיכניס אותכם לגן עדן בראש! עוגה מושלמת לראש השנה וקלה במיוחד שתרשים את כל מי שטועם מידית!

מתכון באדיבות: רבקה טוטיאשוילי – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: עוגת דבש מנצחת שתמיד מצליחה

מצרכים 

כמות: 2 פסים או 40 מאפינס. 
2 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס דבש
כוס תה
1 תפוח מגורד
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
כפית קינמון
רבע כפית  ציפורן


אופן הכנה 

  • לפני שמתחילים, מכינים כוס תה רותח (לוקחים  כוס מים רותחים ושמים תיון ומחכים 5 דקות).
    בקערה שמים את הביצים, סוכר, שמן, ודבש ומערבבים ביחד במטרפה ידנית בלי מיקסר, מוסיפים את התפוח המגורד.
    בשלב הבא נוסיף את הציפורן, קינמון, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה והתה הפושר. מערבבים מעט כדי שלא יהיו גושים.
    משמנים תבניות מאפינס (או תבנית אחרת) ושופכים את העיסה, אפשר לפזר אגוזים גרוסים או כל תוספת שאוהבים.
    נאפה על 170 מעלות למשך כ-20 דקות. לא לייבש.

קישור למתכון המקורי: כאן
עוד מתכונים מבוקשים לראש השנה:

עוגת דבש מנצחת שתמיד מצליחה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

  1. היי,לגבי העוגת דבש
    הוראות הכנה אין
    מה זה אומר לערבב טת כל החומרים
    ללא סדר מסויים
    לטחת שלט מכינה ולא מבינה

    1. היי דליה בבקשה אופן הכנה יותר מפורט:
      לפני שמתחילים, מכינים כוס תה רותח (לוקחים  כוס מים רותחים ושמים תיון ומחכים 5 דקות).
      בקערה שמים את הביצים, סוכר, שמן, ודבש ומערבבים ביחד במטרפה ידנית בלי מיקסר, מוסיפים את התפוח המגורד.
      בשלב הבא נוסיף את הציפורן, קינמון, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה והתה הפושר. מערבבים מעט כדי שלא יהיו גושים.
      משמנים תבניות מאפינס (או תבנית אחרת) ושופכים את העיסה, אפשר לפזר אגוזים גרוסים או כל תוספת שאוהבים.
      נאפה על 170 מעלות למשך כ-20 דקות. לא לייבש.
      בהצלחה וחג שמח!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements