| | | |

עוגת תפוחים קלה ומהירה

עוגת תפוחים קלה ומהירה להכנה, טעימה ומפנקת שחובה להגיש בחג לצד הקפה!
בהשראת: איטל איטלי
ציון 4.37 על ידי 113 דירוגים
עוגת תפוחים קלה ומנצחת

עוגת תפוחים קלה להכנה שחובה להכין לחג! אין עוגה מפנקת מזו להגיש לצד הקפה בכל זמן נתון!

עוגת תפוחים היא חובה אצלנו בחג, גם האורחים וגם המשפחה שלי מחכים לעוגה הזו ותמיד שואלים אותי מבעוד מועד כדי לוודא שאני מכינה אותה. עוגת תפוחים מעלפת, אחת הטעימות שיש וגם כשאני מתארחת המשימה שלי היא להכין את עוגת התפוחים הזו.

עוגת תפוחים מהירה, מרשימה למראה ומפנקת בכל ביס! לא דורשת הרבה עבודה, אבל גורפת הרבה מחמאות!

ספר המתכונים של איטל איטלי 

עוגת תפוחים קלה
צילום: איטלי איטלי

למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוחים קלה

  • מתכון קל ומהיר להכנה, ללא הפרדת ביצים ובלי צורך במיקסר!
  • ניתן להכין מכל סוג קמח שרוצים והיא תמיד יוצאת טעימה!
  • עוגה מרשימה, עשירה ומפנקת במיוחד לחג!
  • אין כיף גדול יותר מלפתוח בוקר חגיגי עם עוגת תפוחים לצד הקפה!

 

שורה תחתונה: לא משנה כמה מאכלים תכינו לחג, אם תכינו את העוגה הזו כבר ניצחתם בגדול!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת תפוחים קלה ומנצחת

עוגת תפוחים קלה ומהירה

עוגת תפוחים קלה ומהירה להכנה, טעימה ומפנקת שחובה להגיש בחג לצד הקפה!
ציון 4.37 על ידי 113 דירוגים
לדרג
באדיבות: איטל איטלי

המצרכים

  • 6 תפוחים אדומים
  • 2 כוסות קמח (אני עשיתי קמח כוסמין אפשר כל קמח)
  • 1 כוס אינסטנט פודינג וניל
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • ¼ כפית קינמון
  • 2 כוסות סוכר חום דמררה (אפשר גם רגיל)
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • צרור של אגוזי מלך שבורים
  • 1 כוס שמן
  • 6 ביצים קטנות (או 4 גדולות)

אופן ההכנה

  • נקלוף ונחתוך את התפוחים לקוביות קטנות.
  • נשים בקערה את התפוחים נוסיף את הסוכר ונערבב היטב.
  • נוסיף את הסוכר ווניל, קינמון, קמח, פודינג, אגוזי מלך, שמן, והביצים - ונערבב היטב.
  • לא צריך מיקסר אפשר גם לערבב ידני היטב.
  • נשפוך את תערובת העוגה לתבנית ונפזר עוד אגוזי מלך שבורים.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות למשך כמעט שעה.
  • אחרי אפייה נקרר ונפזר אבקת סוכר.

הערות וטיפים

בעוגה זו אין נוזלים כי רק התפוח מפריש את הנוזלים לבד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


עוגת תפוחים קלה
צילום: איטלי איטלי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

עוגת תפוחים קלה

אין דרך מבורכת יותר מלפתוח שנה חדשה מלהכין מתכונים מיוחדים ועשירי טעמים!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: איטל איטלי | מוזמנים לעקוב בקבוצתה במטבח של איטל וגם בטיקטוק

Similar Posts

27 Comments

  1. 5 stars
    הכנתי את העוגה תפוחים – יצאה מצויינת וניטרפה בתור ארוחת בוקר של שבת. שאפו ולבבות אדומים. <3

  2. חסר נוזלים בעוגה
    נניח כוס מיץ תפוזים
    לא יפה לתת מתכון שגוי
    זה טרנד כזה
    לא הבנתי למה

    1. היי מיכל,
      בדקנו את המתכון המקורי ואין בו כוס נוזלים מעבר למצרכים הקיימים.
      האם הכנת ויצאה לך יבשה?

  3. 2 הערות:
    1 עינייני הגהה: מה זה צרור אגוזים? בקיצור,
    חופן אגוזים, לא צרור אגוזים (צרור פטרוזיליה/כוסברה/שמיר)
    2 לגבי הוראות ההכנה, רצוי להכין בלילה מכל המצרכים מלבד תפוחים ואגוזים
    ולתוך הבלילה הזו מוסיפים את התפוחים הפרוסים ומערבבים בעדינות. אחכ שופכים לפיירקס.

  4. כוס אבקת אינסטנט פודינג? זה בערך 3 קופסאות… נראה מוגזם. וגם הסוכר. אפשר לדייק את המתכון‽

    1. היי הדס!
      את יכולה לשנות את כמות האינסטנט פודינג והסוכר לפי טעמך האישי 🙂

      את צודקת שהמתכון הנוכחי מתוק מאוד, אך אלה מרכיבים שבהחלט אפשר לשחק איתם לכאן או לכאן ואין חובה לשים בדיוק את הכמות שמופיעה במתכון.
      בהצלחה!

      1. היי מירי,
        את יכולה להפחית בכמויות הסוכר ולוותר על האינסטנט לגמרי. העוגה עדיין תצא מהממת.
        בהצלחה 🙂

  5. שתי כוסות סוכר? להוסיף לתפוחים? זה לא טעות? הוספתי 2 כפות סוכר חום ויצא מדהים ומתוק.

    1. טרם הכנתי אבל 1 כוס אינסטנט פודינג וניל שהוא בעצם כם מתוק ו2 כוסות סוכר …..לגבי הסוכר הבנתי שאין טעות אבל לגבי האינסטנט באמת צריך חשים 1 כוס?

      1. היי ניצה!
        את לא צריכה לשים כוס שלמה של פודינג וניל, חצי כוס תספיק גם.
        בהצלחה 🙂

      1. היי מירי,
        המתכון הזה מושחת יחסית למתכונים אחרים, אבל את בהחלט יכולה לערוך בו שינויים לפי טעמך האישי.
        בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?