| |

עוגת שוקולד קוקוס שכבות

כל ביס של עוגת שוקולד קוקוס הזו יעשה לכם רק טוב בלב - נסו עכשיו! 
בהשראת: רותם מהמטבח באהבה
ציון 4.34 על ידי 12 דירוגים
עוגת שוקולד קוקוס שכבות משגעת

אם אתם עדיין מחפשים את העוגה המושלמת ליד הקפה, אז הגעתם למקום הנכון!

קבלו עוגת שוקולד קוקוס שכבות בטעם משגע אפילו יותר מהמראה פוטוגני במיוחד שלה.

עוגה נימוחה מבסיס עוגת שוקולד עם מלית קוקוס קרמי ועסיסי וזיגוג גנאש מושחת.

כל ביס של עוגת שוקולד קוקוס הזו יעשה לכם רק טוב בלב, נסו עכשיו!

עוגת שוקולד קוקוס שכבות משגעת
צילום: רוחמה כהן

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגת שוקולד קוקוס שכבות משגעת

עוגת שוקולד קוקוס שכבות

כל ביס של עוגת שוקולד קוקוס הזו יעשה לכם רק טוב בלב - נסו עכשיו! 
ציון 4.34 על ידי 12 דירוגים
לדרג
באדיבות: רותם מהמטבח באהבה

ציוד

1 כוס חד פעמי חם
2 תבניות מאורכות או תבנית 26 (אפשר גם בתבנית לבביות עם שקע באמצע למילוי)

המצרכים

  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס סוכר דמררה
  • ½ כוס קוקוס
  • ¾ כוס אבקת שוקולית
  • 2 כפות קקאו משובח
  • 4 ביצים (שלמות)
  • 1 כוס ריויון
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית
  • 1 כוס קמח מנופה
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)

לגנאש שוקולד:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 2 חפיסות שוקולד חלב או מריר (200 גרם)
  • ½ חבילת חמאה (50 גרם)
  • 1 כפית קורנפלור

למלית:

  • 1 פחית חלב קוקוס (400 מ"ל)
  • 2 כוסות קוקוס
  • שוקולד לבן (לקישוט - אופציונלי)

אופן ההכנה

  • נערבב בקערה ללא מיקסר על פי הסדר הרשום למעלה, מערבבים הכל לבלילה אחידה.
  • נחמם תנור ל-180 מעלות, נשמן את התבנית שלנו ונמלא אותה, נכניס לאפייה, עד שקיסם ננעץ יוצא יבש.
  • לשים לב לזמן האפייה כדי לא לייבש את העוגות, הן צריכות לצאת רכות מאוד ונימוחות כמו סופלה.
  • לאחר האפייה נקרר מעט ונחלץ את העוגות על ידי הפיכת המגש והסרת התבנית בעדינות.

גנאש:

  • נרתיח את השמנת וניצוק על השוקולד, לאחר המסה מלאה נוסיף את החמאה עם הקורנפלור.

להכנת עוגיות קטנות:

  • נצפה את העוגות ורק לאחר מכן נמלא את הלבבות (אם מכינים בתבנית רגילה נשאיר את הגנאש לבסוף ונשים אותו על המלית).

למלית:

  • נערבב פחית חלב קוקוס עם 2 כוסות קוקוס ונמלא את החורים, ניתן לזלף לקישוט שוקולד לבן.

להכנת עוגה שלמה:

  • נמרח על התחתית האפוייה את מלית הקוקוס ונקרר במקרר למשך חצי שעה.
  • לאחר מכן מוזגים את הגנאש מלמעלה.
  • נחמם טיפה במיקרו לפני הגשה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת שוקולד קוקוס

במקום רויון אפשר קרם קוקוס?
אפשרי, אפשר גם חלב סויה.
מה עושים כדי שיהיה פרווה?
אפשר מיץ תפוזים.
עוגת שוקולד קוקוס שכבות משגעת
צילום: רותם מהמטבח באהבה
עוגת שוקולד קוקוס שכבות משגעת
צילום: רותם מהמטבח באהבה
עוגת שוקולד קוקוס שכבות משגעת
צילום: רוחמה כהן
עוגת שוקולד קוקוס שכבות משגעת
צילום: רוחמה כהן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

Similar Posts

7 Comments

    1. היי רותי,
      לא חייב רוויון, אפשר להחליף לחלב צמחי, שמנת צמחית, מיץ תפוזים או מים.
      אפשר להשתמש בכל סוכר שרוצים.
      בהצלחה 🙂

    1. היי רותי,
      ממש לא, את בהחלט יכולה להמיר לחלב צמחי או שמנת צמחית, מיץ תפוזים או מים.
      בהצלחה 🙂

  1. אייייייין לי מילים עד כמה העוגה יצאה מדהימה ובהחלט נכנסה לרפרטואר העוגות הקבועות בבית. תודה רבה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?