קינוחיםשחיתות

מתכון כנאפה ביתי טעים בטירוף

תעצמו את העיניים ותדמיינו את הריח המדהים של דוכן הכנאפה בשוק, עכשיו תפתחו את העיניים ותתחילו להכין כי לא תאמינו כמה זה פשוט! מתכון כנאפה ביתי טעים בטירוף עם פיסטוקים קלויים וגבינה עשירה, נמסה ומפנקת בהכנה קלה וקלילה. כנאפה מדהימה שתעשה לכם חגיגה בפה בכל ביס מחדש.
 

מתכון באדיבות: תמי אילוז – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: מתכון כנאפה ביתי טעים בטירוף

מצרכים 

200 גרם אטריות קדאיף
100 גרם חמאה
פיסטוק קצוץ לפיזור מעל .

למילוי:
250 גבינת ריקוטה
חצי גליל גבינת עיזים (פרומעז) לא חובה.

לסירופ סוכר:
כוס מים
כוס סוכר
מיץ לימון
2 טיפות תמצית מי ורדים

אופן הכנה 

  • נתחיל בערבוב אטריות הקדאיף עם החמאה.
  • נחמם כעת מחבת עם קצת חמאה ונשים שכבה של אטריות, מעליה נשים את הגבינה ואז שכבה נוספת מעל.
  • נטגן מכל צד 5-6 דקות עד שהאטריות מזהיבות .
  • את הסירופ נכין לפני על ידי הרתחת החומרים יחד, נצנן קצת ואז נשפוך מעל .
  • נפזר פיסטוקים קצוצים

שאלות ותשובות

שאלה: מה אפשר לשים במקום גבינת עזים?
תשובה: אפשר רק ריקוטה .או אפשר מוצרלה.

שאלה: היכן ניתן לקנות את האטריות קדאיף?
תשובה: בכל סופר.

שאלה: כמה מיץ לימון?
תשובה: בערך כף.

שאלה: ובאיזו דרך ניתן להפוך על המחבת מבלי שיתפרק?
תשובה: הופכים על צלחת ולאט מורידים חזרה למחבת.

שאלה: באיזה גודל מחבת השתמשת?
תשובה: גודל 24.

שאלה: אין מתיקות בגבינה?
תשובה: יש. צריך קצת מתיקות.המקור הוא גבינת עיזים מתוקה.

שאלה: הגבינת עזים הכרחית או שזה יוצא טעים גם בלי?
תשובה: טעים גם בלי.

 

קישור למתכון המקורי: כאן

 

עוד מתכונים מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker