| | | | | |

מאפה שמרים במילוי שוקולד או גבינה ואוכמניות

מתכון מושלם של מאפה שמרים מופלא במילוי שוקולד או גבינה ואוכמניות שיגנוב את כל ההצגה.
בהשראת: יוכבד אלקסלסי
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
מתכון מאפה שמרים

טוב, יש מאפה שמרים יפים, יש מאפים קלים ויש מאפים טעימים, יש גדולים ויש קטנים, קנויים או ביתיים, אבל מה הסיכוי שבמתכון אחד של מאפה שמרים נקבל גם יופי עוצר נשימה, גם הכנה הכי קלילה וגם טעם מושלם ובלתי נשכח?

אז… מסתבר שיש מתכון מושלם אחד שעונה על כל הדרישות ויפתה אתכם עם מאפה שמרים מופלא במילוי שוקולד או גבינה ואוכמניות שיגנוב את כל ההצגה, יקשט לכם סיום מתוק לכל ארוחה ויפנק כל שבת בעונג נפלא?

הכי כיף בהכנה מאפה שמרים שהוא ממש קל ופשוט לעבודה, מוכן לקבל אליו כל מילוי מפנק, כמו שוקולד עשיר או גבינות ואוכמניות עסיסיות, והתוצאה: מאפים שובבים ויפהפיים, זהובים ופריכים,

רכים ומלאי כל טוב של מתיקות ממכרת וניחוחות משכרים שמציפים את כל הבית באווירה חגיגית וטעימה במיוחד.

ספר המתכונים של יוכבד אלקסלסי

מתכון מאפה שמרים
צילום: יוכבד אלקסלסי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה

 

מתכון מאפה שמרים
לתת לבצק לתפוח למשך שעה. צילום: יוכבד אלקסלסי
מתכון מאפה שמרים
נשקול לכל עוגייה 120 גרם. צילום: יוכבד אלקסלסי
מתכון מאפה שמרים
יש אפשרות למרוח גם בממרח שוקולד וגם במלית גבינה ואוכמניות, אפשר גם שניהם, ואז ליצור את הצורות. צילום: יוכבד אלקסלסי
מתכון מאפה שמרים
נבריש בביצה ונפזר סוכריות חומות מעל הממולא בשוקולד. צילום: יוכבד אלקסלסי
מתכון מאפה שמרים

מאפה שמרים במילוי שוקולד או גבינה ואוכמניות

מתכון מושלם של מאפה שמרים מופלא במילוי שוקולד או גבינה ואוכמניות שיגנוב את כל ההצגה.
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: יוכבד אלקסלסי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 2 כפות שמרים
  • 3 כוסות מים פושרים
  • 3 שקיות סוכר וניל (30 גרם)
  • 1 קילו קמח מנופה
  • ½ כוס סוכר
  • 1 חבילת פודינג וניל (80 גרם)
  • ¾ כוס שמן

למלית:

  • ממרח שוקולד / גבינה לבנה 250 של 5 אחוז
  • 1 חבילה פודינג וניל (80 גרם)
  • 2 כפות ריבת אוכמניות

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר נשים השמרים עם 3 כוסות מים פושרים ו-3 סוכר וניל.
  • לתת תסיסה של 2 דקות ואז נוסיף את הקמח עם חצי כוס סוכר וחבילת הפודינג.
  • נמשיך בערבול ואז מוסיפים את השמן עד לקבלת לבצק רך ונעים.
  • לתת לבצק לתפוח למשך שעה, ואז ליצור את הצורות.
  • יש אפשרות למרוח גם בממרח שוקולד וגם במלית גבינה ואוכמניות - אפשר גם שניהם.
  • נבריש בביצה ונפזר סוכריות חומות מעל הממולא בשוקולד.
  • נשים בתנור על 200 מעלות עד להזהבה. אפשר לצפות בסירופ להברקה אחרי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון מאפה שמרים
צילום: יוכבד אלקסלסי
מתכון מאפה שמרים
צילום: יוכבד אלקסלסי
מתכון מאפה שמרים
צילום: יוכבד אלקסלסי

שאלות נפוצות: מאפה שמרים

מה את עושה כדי שיישארו טריים ?
מקפיאה על נייר סופג בקופסא אטומה.
כמה חתיכות חילקת את הבצק?
לא חילקתי לקחתי כל כדור ל-120 גרם ויצרתי.
מה הכוונה בלתת תסיסה של 2 דקות?
לתת לשמרים לתסוס בנוזל. שמרים במים מתחילים לחיות.
שכתבת על אפשרות של סירופ לאיזה סירופ התכוונת? סוכר ומים?
כן. עם מיץ לימון ופלח לימון להביא לרתיחה וכשזה חם להבריש.
מה ניתן למרוח על העוגיות במקום ביצה?
סילאן עם קצת מים.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון מאפה שמרים
צילום: חפצי עוזרי

"רק שאני שיניתי את המילוי ומילאתי בשוקולד, קינמון ואגוזים!!! מתכון מוצלח!!"
חפצי עוזרי

מתכון מאפה שמרים
צילום: אורלי אבוטבול

"תודה על מתכון מוצלח!"
אורלי אבוטבול

מתכון מאפה שמרים
צילום: הילה רוזן

"הכנתי… רק שאני שיניתי את המילוי ומילאתי בשוקולד, קינמון ואגוזים!!! מתכון מוצלח!! תודה רבה!"
הילה רוזן


רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: מאפה שמרים מתכון מאת: יוכבד אלקסלסי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?