| | |

עוגת שוקולד רכה ועסיסית

מכינים בפשטות תוך לא יותר מ-9 דקות במיקרוגל, ומקבלים פינוק מיוחד בציפוי עשיר!
בהשראת: סמדר בשארי
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
עוגת שוקולד רכה ועסיסית ב 9 דקות במיקרו

עוגת שוקולד רכה ועסיסית – כמה שעוגה זו נראית יפה וקסומה, היא אפילו יותר טעימה.

עוגת שוקולד עסיסית ומופלאה בטעם מיוחד, יוצאת רכה ובמרקם מנחם שעושה רק טוב בפה.

מכינים בפשטות תוך לא יותר מ-9 דקות במיקרוגל, ומקבלים פינוק מיוחד בציפוי עשיר.

הכי מתאימה לימים לחוצים ועגומים לפינוק המשפחה ושדרוג היום!

עוגת שוקולד רכה ועסיסית ב 9 דקות במיקרו
צילום: סמדר בשארי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגת שוקולד רכה ועסיסית ב 9 דקות במיקרו

עוגת שוקולד רכה ועסיסית

מכינים בפשטות תוך לא יותר מ-9 דקות במיקרוגל, ומקבלים פינוק מיוחד בציפוי עשיר!
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: סמדר בשארי

ציוד

תבנית קוגלהוף

המצרכים

  • ½ 1 כוסות קמח
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 2 כפות שוקלית
  • 2 כפות קקאו
  • 3 ביצים
  • ¾ כוס שמן
  • כוס מים רותחים

לציפוי:

  • 1 שוקולד מריר
  • 1 שוקולד חלב
  • ¼ כוס חלב
  • ¼ חמאה

אופן ההכנה

  • קודם נשים את היבשים ואז נוסיף את הרטובים ונערבב.
  • נרסס בשמן את התבנית, ונאפה ב-9 דקות במיקרוגל.

לציפוי:

  • נמיס במיקרוגל ונשפוך על העוגה בנדיבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת שוקולד

לכסות את התבנית?
אין צורך לכסות בניילון.
במקום חלב אפשרי מים או מיץ?
במקום חלב אפשר שוקולד מריר ושמנת מתוקה פרווה.

הבמה כולה שלכם:
עוגת שוקולד רכה ועסיסית ב 9 דקות במיקרו
צילום: בינדר אירינה עדן

"עשיתן לי חשק גם אני הכנתי!"
בינדר אירינה עדן

עוגת שוקולד רכה ועסיסית ב 9 דקות במיקרו
צילום: חנה מיכאלוב

"סמדר תודה רבה לך על המתכון – בול 10 דק במטבח!!!"
חנה מיכאלוב

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מקור: סמדר בשארי

 

 

Similar Posts

2 Comments

  1. 5 stars
    עוגה מעולה. מצילה אותי כל פעם מחדש מאירוח והתארחות בהפתעה כבר שנים . תמיד מצליחה, טעימה ועסיסית, נשארת כך למשך מספר ימים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?