| | | |

פשטידת אטריות במחבת ב-2 מרכיבים

פשטידת אטריות מגניבה שכל המשפחה תזלול! מתכון קל מ־2 רכיבים ולוקח 10 דקות עבודה!
בהשראת: גל צרור
ציון 4.39 על ידי 39 דירוגים
פשטידת אטריות במחבת ב-2 מרכיבים

פשטידת אטריות מפנקת מ־2 רכיבים בלבד! מתכון שובר שיא בקלות ההכנה שלו ובתוך 10 דקות יש לכם פשטידה טעימה ומפנקת לכל המשפחה!

פסטה, פסטה ועוד פסטה – זו התשובה שאני מקבלת כשאני שואלת את הילדים שלי מה הם רוצים לאכול. 

אז אחרי שמיציתי את העובדה שהם יכולים לאכול רק פסטה עם קטשופ במשך כל ימי חייהם, התחלתי להכין את המתכון הזה וכולנו גילינו שאפשר גם קצת אחרת ואפילו טעים יותר!

פשטידת אטריות רכה וטעימה מאוד שמכינים מ־2 מרכיבים בלבד, בכלום זמן, ואפשר לשדרג אותה בעזרת תוספות מפנקות מגבינות ועד בשר מתי שמתחשק.

 

פשטידת אטריות במחבת ב-2 מרכיבים
צילום: גל צרור

למה באמת כדאי לכם: פשטידת אטריות

  • מתכון קל להכנה: 2 רכיבים, 10 דקות עבודה ויש לכם מנה טעימה!
  • כל כך טעימה שכל 'ילד פסטה' יטרוף!
  • אפשר לשדרג עם תוספת של גבינות או בשר טחון!
  • אפשר להכין גם בתנור והיא תצא טעימה לא פחות!

שורה תחתונה: לא מוותרים על פשטידה מושלמת שמכינים בצ'יק, השאלה היא האם להכין לארוחת צוהריים או ערב? 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

פשטידת אטריות במחבת ב-2 מרכיבים

פשטידת אטריות במחבת ב-2 מרכיבים

פשטידת אטריות מגניבה שכל המשפחה תזלול! מתכון קל מ־2 רכיבים ולוקח 10 דקות עבודה!
ציון 4.39 על ידי 39 דירוגים
לדרג
באדיבות: גל צרור

המצרכים

  • ½ חבילת אטריות דקות
  • 2 ביצים
  • אבקת מרק עוף/תבלין אחר שאתן אוהבות (אופציונאלי)

אופן ההכנה

  • נבשל את האטריות למשך 5 דקות ואז נוריד מהגז.
  • נעביר את האטריות לקערה ונשבור 2 ביצים עליהם.
  • נוסיף את התבלינים שלנו. בשלב זה אפשר להכניס איזה תוספות שאוהבים.
  • נבשל על מחבת עם שמן (כמו חביתה) על חום בינוני במשך 5 דקות מכל צד עד שמשחים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פשטידת אטריות

אפשר גם בתנור?
לא ניסיתי. אבל מאמינה שכן כמו פשטידה לכל דבר.
אפשר להוסיף גבינה?
את יכולה להוסיף מה שבא לך מגבינות ועד בשר טחון.
אפשר לעשות את זה מתוק? במקום תבלינים סוכר?
אפשר עם סוכר וקינמון.
מערבבים הכל יחד ורק אח"כ יוצקים למחבת?
כן אבל צריך לבשל את האטריות קודם.
לאחר הבישול של האטריות יש לשבור 2 ביצים או להמתין שיתקררו?
אין צורך בקירור. תשברי ישר.

 


הבמה כולה שלכם:
פשטידת אטריות במחבת ב-2 מרכיבים
צילום: תהילה הניה-יפרח

"גם אני הכנתי!"
תהילה הניה-יפרח

פשטידת אטריות במחבת ב-2 מרכיבים
צילום: רויטל אמסלם

"הוספתי פטריות טעים מאודדדדד!"
רויטל אמסלם

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מה הולך ליד אתם שואלים?
קבלו מתכוני תוספות מושלמים שמככבים בכל שולחן. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

6 Comments

  1. 5 stars
    אמא שלי היתה מכינה לנו את זה כשהיינו ילדים, והיום אני מכין את זה לילדים שלי. זה אחד הדברים הקלים והמשביעים. אני מוסיף לפעמים רוטב סויה, בצל מטוגן.
    אם אני מטגן בלי תוספות אני מורח קונפיטורה, וזה אחד הדברים הטעימים.
    שווה ממש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?