| | |

עוגת שוקולד הכי טעימה שיש

המתכון המטריף הבא יגרום לכם להתמכר עוד יותר לעוגות שוקולד. תתכוננו להכין את העוגת שוקולד הכי מטריפה שיש.
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 4.47 על ידי 15 דירוגים
עוגת שוקולד

אולי ניסיתם הרבה עוגות שוקולד בחיים, אבל עוגה כזו עוד לא!

עוגת שוקולד עסיסית בטירוף עם שוקולית לקבלת טעם מן האגדות.

מכינים מעוגת שוקולד מפנקת וציפוי גנאש שוקולד שמנתי ועשיר לקבלת עוגה נימוחה במרקם שמיימי שתטשטש לכם את החושים בכל ביס מחדש!

עוגת שוקולד
קרדיט: מלי מאירוב

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

  • עוגת שוקולד

    עוגת שוקולד הכי טעימה שיש

    המתכון המטריף הבא יגרום לכם להתמכר עוד יותר לעוגות שוקולד. תתכוננו להכין את העוגת שוקולד הכי מטריפה שיש.
    ציון 4.47 על ידי 15 דירוגים
    לדרג
    סוג: עוגות, עוגות שוקולד
    באדיבות: מלי מאירוב

    ציוד

    תבנית 22 או מלבנית
    כוס חד פעמית לשתייה חמה

    המצרכים

    • 4 ביצים גדולות
    • כוס סוכר
    • ¾ כוס שמן
    • חבילה 100 גרם שוקולד מריר
    • 1 250 מ"ל שמנת מתוקה / צמחית
    • כוס קמח תופח
    • כוס שוקולית

    אופן ההכנה

    • קודם נקציף את הביצים עם כוס סוכר במהירות גבוהה, בערך ל-8 דקות עד שמקבלים צבע צהוב בהיר והתערובת סמיכה
    • ננמיך למהירות נמוכה ונוסיך 3/4 כוס שמן
    • נחמם במיקרוגל 4 שורות שוקולד מריר עם חצי כוס שמנת מתוקה או צמחית לפרווה, עד המסה.
    • נערבב ונוסיף לבלילה, ואז נוסיף כוס קמח תופח וכוס שוקולית, או קמח רגיל עם שקית אפיה
    • כשהכל מאוחד, נקפל עם לקקן כדי לבדוק שאין גושי קמח למטה, ואז מעבירים לתבנית משומנת קלות שלנו
    • נאפה על 170 מעלות על מדף שני מלמטה בתכנית של 2 פסים בלי מאוורר, למשך בערך 40 דקות. נבדוק עם שיפוד שהעוגה מוכנה ואז נוציא ונכין גנאש
    • להכנת הגנאש - נחמם חצי כוס שמנת מתוקה ונשפוך על 100 גרם שוקולד מריר קצוץ. נמתין 3 דקות ונערבב. נקרר טיפה ואז נשפוך על העוגה.
    נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
  • עוגת שוקולד
    קרדיט: מלי מאירוב

  • שאלות נפוצות: עוגת שוקולד

    אפשר להכין אותה בתבנית 26?
    אפשר אבל ייתכן שתצא יותר נמוכה.

    הבמה כולה שלכם:

עוגת שוקולד הכי טעימה

"יצאה מצויינת! תודה!"
חן אהרון

 

"העוגה הכי טעימה שיצאה לי!"
אתי מנטל

מקור: מלי מאירוב

Similar Posts

12 Comments

      1. היי סמדר!
        אפשר להשתמש בחמאה רגילה מומסת באותה הכמות, חמאה מזוקקת או שמן קוקוס.
        בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?