| | |

עוגת גבינה בחושה בצורת אצבעות

אצבעות עוגת גבינה בחושה, אפויה, וטעימה במיוחד, שמכינים בערבוב אחד בלי כאב ראש ובלגנים מיותרים.
בהשראת: הילה ליברטי
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
עוגת גבינה בחושה בצורת אצבעות - הילה ליברטי

אצבעות עוגת גבינה בחושה, אפויה, וטעימה במיוחד,

שמכינים בערבוב אחד בלי כאב ראש ובלגנים מיותרים,

והטעם? אלוהי ומושלם שלא תוכלו לעמוד בפניו!

ספר המתכונים של הילה ליברטי 

עוגת גבינה בחושה בצורת אצבעות - הילה ליברטי
צילום: הילה ליברטי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת גבינה בחושה בצורת אצבעות - הילה ליברטי

עוגת גבינה בחושה בצורת אצבעות

אצבעות עוגת גבינה בחושה, אפויה, וטעימה במיוחד, שמכינים בערבוב אחד בלי כאב ראש ובלגנים מיותרים.
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: הילה ליברטי

ציוד

תבנית:  חד פעמית: 20*30 מלבנית

המצרכים

  • 750 גרם גבינה לבנה 5% (או 9%)
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים שלמות
  • 2 כפות קמח
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • ½ כפית תמצית וניל
  • 1 שקית סוכר וניל
  • מעט גרידת לימון

אופן ההכנה

  • נתחיל בערבוב כל המרכיבים בקערה עם מטרפה עד שלא יישארו גושים.
  • נחמם תנור ל - 170 - אין צורך במים בתחתית.
  • נאפה למשך כ-45 דקות, או עד שמשחימה מלמעלה.
  • נשאיר בתנור לאחר האפייה כרבע שעה.
  • נצנן ונכניס למקרר.
  • אפשר לקשט באבקת סוכר או קצפת לפי טעמכם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת גבינה בחושה
צילום: הילה ליברטי


שאלות נפוצות: עוגה גבינה בחושה

אם אין לי קורנפלור? מה אפשר במקום?

אפשר קמח תפו"א.

אפייה רגילה או טורבו?

אפייה רגילה.

לא צריך אבקת אפייה?
שמתי קמח רגיל , תוכלי לשים קמח תופח, לא הכי משנה.

הבמה כולה שלכם:
עוגת גבינה בחושה בצורת אצבעות - הילה ליברטי
צילום: הילה ליברטי

"מאוד טעימה ..תודה"

ירדנה גורבן

עוגת גבינה בחושה
צילום: Urieli Sheila

"לביבה מתוקה….ולפני שחתכתי"

אוריאלי שילה

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון עוגת גבינה בחושה אצבעות

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני שבועות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: הילה ליברטי

Similar Posts

7 Comments

  1. הכנתי את העוגה היום (10.8.20) והיא יצא לי לא אפויה(תנור חומם מראש), ההוראות של האפיה לא נכונות, הכנסתי לעוד זמן בתמפרטורה נמוכה -סה"כ עבדתי על האפיה 85 דקות והיא עדיין לא מוכנה.
    פעם ראשונה שאני אופה עוגת גבינה לבד ולא יצא לי טוב.
    כל עוגה ועוגיה אחרת יוצאת לי מעולה וזאת קצת מבאסת.

    1. באיזה תבנית הכנת? ייתכן שהיא הייתה עמוקה מדי? בד"כ מערבבים את המצרכים, ואופים כ 45 דקות (משתנה מעט מתנור לתנור) על חום 170 ללא טורבו, ואז משאירי אותה מעט בתנור כבוי להתייצבות. מקווים שיצליח פעם הבאה!

    1. אפשר לנסות יוגורט או גבינת עזים כל עוד מקפידים שהמרקם יוצא דומה למתכון המקורי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?