מתכון באדיבות: שרית מזיוף דהן – קרדיט על שיתוף המתכון.
מתכון: סמבוסק גבינות הכי טעים שיש
מצרכים
כמות: כ-20 יחידות מקילו
לבצק:
1 קג קמח
50 גרם שמרים
1 כף סוכר
1 כפית מלח
6 כפות שמן
כ-2 וחצי כוסות מים פושרים
למילוי:
350 גרם גבינה בולגרית
400 גרם גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
4 כפות קמח
אופן הכנה
- להכנת הבצק, נלוש את החומרים לבצק במשך לפחות 7 דקות ואז נתפיח שעה.
- נחלק את הבצק ל-20 כדורים ונרדד כל עיגול הכי דק שאפשר. נשים מילוי ונהדק.
- נמרח חלמון ביצה מעל ונפזר שומשום
- נאפה ב-180 מעלות למשך כ-30-40 דקות
שאלות ותשובות
שאלה: שמרים טריים או יבשים?
תשובה: יבשים.
שאלה: האם את הביצים במילוי שמים כביצים קשות או שהן לא מבושלות?
תשובה: ביצים לא מבושלות.
שאלה: למה צריך קמח למילוי?
תשובה: בשביל שהגבינות לא יצאו.
שאלה: 50 גרם שמרים זה 2 כפות?
תשובה: אכן.
שאלה: האם אפשר להקפיא את הבצק ולהפשיר כשרוצים להכין חדש?
תשובה: אפשר לאפות ולהקפיא אחר כל להפשיר בטמפרטורת החדר ולחמם יוצא טעים וטרי.
שאלה: לא הבנתי למה הביצים לתערובת הגבינה או ביצים קשות לתוספת?
תשובה: הביצים לאחד את התערובת.
שאלה: אני לא בעניין של גבינות, אפשר למלא בבשר או תפ"א ?
תשובה: אפשר למלות במה שאוהבים.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגת שמרים גבינה
- מתכון: עוגת גבינה גבוהה
- מתכון: סלט חלומי ופטריות
- מתכון: גביניות מלי מאירוב
- מתכון: פשטידת גבינות ואטריות קלה להכנה
- מתכון: מאפינס גבינה וזיתים בדקות!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!