| |

עוגת תפוזים פרווה כמו של פעם

 מתכון עוגת תפוזים אוורירית מושלמת עם אינסטנט פודינג במרקם מעולה ומנחם!
בהשראת: אורטל עמרם
ציון 4.37 על ידי 22 דירוגים
עוגת תפוזים פרווה כמו של פעם

עוגת תפוזים פרווה כמו של פעם שתעשה לכולם שמח.

מתכון עוגת תפוזים אוורירית מושלמת עם אינסטנט פודינג במרקם מעולה ומנחם.

גם אוורירית וגם גבוהה וטעימה כך שכל ביס יעודד אתכם לתת עוד אחד עד שלא נשאר פירור!

הכי מומלצת ליד כוס הקפה של הבוקר להתחיל יום מתוק כמו שצריך.

ספר המתכונים של אורטל עמרם

עוגת תפוזים פרווה כמו של פעם
צילום: אורטל עמרם

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת תפוזים פרווה כמו של פעם

עוגת תפוזים פרווה כמו של פעם

 מתכון עוגת תפוזים אוורירית מושלמת עם אינסטנט פודינג במרקם מעולה ומנחם!
ציון 4.37 על ידי 22 דירוגים
לדרג
באדיבות: אורטל עמרם

ציוד

תבנית עגולה 22 או 24

המצרכים

  • 6 ביצים ( מידה L)
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כוס מיץ תפוזים (סחוט טרי)
  • 1 כוס שמן

אופן ההכנה

  • נחמם את התנור ל-180 מעלות למשך רבע שעה.
  • נשים גם תבנית מים ומעליה נשים רשת כדי ליצור אדים על מנת שהעוגה תישאר אוורירית ולא חנק.
  • נקציף את הביצים עם הסוכר, והסוכר וניל למשך 7 דקות - לא נדלג 7 דקות.
  • אחרי זאת נוסיף ב-4 פעמים פעם שמן, ופעם תפוזים, פעם 3 כפות קמח, ולאחרונה הפודינג עד שהכל מתאחד.
  • נוסיף גם 1 כוס קוקוס ונערבב ידני בתנועות קיפול עם לקקן.
  • נכניס את העוגה ל-40 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת תפוזים

המים איפה לשים למעלה או למטה?
תבנית מים בשלב הרביעי והרשת בשלב השלישי.
לשים תבנית עם מים ורשת לרבע שעה – האם צריך אחרי רבע שעה להנמיך את המעלות?
לא צריך להנמיך.
עוגת תפוזים פרווה כמו של פעם
צילום: אורטל עמרם

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

Similar Posts

4 Comments

    1. היי יעקב!
      מומלץ מאוד לשמן תבניות תמיד, או להשתמש בנייר אפייה.
      במתכון הספציפי הזה, שימון הוא הדרך הנכונה.
      בהצלחה 🙂

    1. היי אסתי!
      מתנצלים שהמידע לא הופיע במתכון.
      מדובר בתבנית עגולה בקוטר 22 או 24.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?