ארוחות צהרייםבשרמנות ראשונות וסלטיםתוספות

קובה פטטה עיראקית (קובה תפוחי אדמה)

קובה תפוחי אדמה. קובה פטטה עיראקית שחובה לנסות.

מתכון באדיבות: גילה עדי – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: קובה פטטה עיראקית (קובה תפוחי אדמה)

מצרכים 

תפוחי אדמה 
כורכום
קמח תפוחי אדמה
300 גרם בשר בקר
בצלים
בהרט
רכז רימונים
מלח ופלפל שחור
ביצים
פירורי לחם 

אופן הכנה 

לבשל 3 תפוחי אדמה לא קלופים (הזן עם הקליפה האדומה) לקרר לקלף לגרד בפומפיה
להוסיף מלח מעט כורכום ו 3 כפות קמח תפוחי אדמה.

למילוי
300 גרם בשר בקר טחון גס
2 בצלים קצוצים
כפית שטוחה בהרט
מעט רכז רימונים

לטגן את הבצל להוסיף בשר טחון עד להשחמה להוסיף את התבלינים ואת רכז הרימונים מלח פלפל שחור
לקחת מעט מהבצק (כמו לקובות רגילות) לשים מעט מהמילוי לסגור ולשטח.
בקערה לערבל 2 ביצים ובקערה שניה פירורי לחם (בדיוק כמו לשניצל).
במצב זה אפשר להקפיא ואם רוצים לטגן אין אפילו צורך בהפשרה.

סרטון הכנה:

שאלות ותשובות

שאלה: חייב רכז רימונים?
תשובה: ממש לא חייב.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

קובה פטטה עיראקית (קובה תפוחי אדמה)

 

קובה פטטה עיראקית (קובה תפוחי אדמה)

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker