| | |

עוגת שמנת פירורים

עוגת שמנת פירורים שכולם אוהבים! מרעננת ומפנקת במיוחד שתהפוך כל מועד לחגיגה!
בהשראת: מרסל אזולאי
ציון 4.25 על ידי 20 דירוגים
עוגת שמנת פירורים

כשרוצים לפנק את כל המשפחה, מכינים להם עוגת שמנת פירורים מופלאה, עם מילוי קרם שמנת עשיר ובמרקם רך במיוחד!

אין עוגה מרעננת יותר ומפנקת יותר לימי הקיץ מעוגת שמנת פירורים עם קרם שמנת איכותי. המתכון הזה הוא אחד המתכונים הקבועים אצלנו בתפריט, ובסופי השבוע בייחוד, כשמתחשק לכולנו להתפנק ולהפוך את סוף השבוע לחגיגה גם בלי סיבה מיוחדת.

עוגת שמנת פירורים אפויה וטעימה בטירוף. עוגה קלה ומהירה מאוד להכנה ובארבע פעולות זריזות, וללא התעסקות מיותרת, יש לכם עוגה חלומית ומפנקת להגיש לכל בני המשפחה וגם לאורחים.

ספר המתכונים של מרסל אזולאי  

עוגת שמנת פירורים
צילום: מרסל אזולאי
עוגת שמנת פירורים
צילום: מרסל אזולאי

למה באמת כדאי לכם: עוגת שמנת פירורים

    • כל כך טעימה שתחשבו שאתם חולמים!
    • קלה מאוד להכנה, 4 פעולות מהירות ויש לכם עוגה מטריפה!
    • הפינוק הכי טעים והכי מושלם לכל מועד!
    • עוגה מרעננת שהופכת כל רגע לחגיגה אמיתית!

שורה תחתונה: לא צריך לעבוד קשה כשרוצים לפנק את המשפחה בעוגה טובה. המתכון הזה הוא ההוכחה לכך!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת שמנת פירורים

עוגת שמנת פירורים

עוגת שמנת פירורים שכולם אוהבים! מרעננת ומפנקת במיוחד שתהפוך כל מועד לחגיגה!
ציון 4.25 על ידי 20 דירוגים
לדרג
באדיבות: מרסל אזולאי

המצרכים

להכנת הבצק

  • 3 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 חבילת מחמאה (200 גרם)
  • 2 ביצים
  • ¼ כוס סוכר

להכנת הקרם

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 400 מ"ל שמנת חמוצה
  • ½ כוס סוכר

אופן ההכנה

הכנת הבצק

  • נערבב את כל החומרים לבצק יחד, אחרי שהבצק מוכן, לוקחים שליש מהבצק ואופים בנפרד.
  • את שאר הבצק נשטח בתבנית, ונאפה למשך 20 דקות בחום של 170 מעלות.

הכנת הקרם

  • נקציף את השמנת והאינסטנט, ואחרי זאת נוסיף את השמנת החמוצה.
  • נערבב הכל ביחד, וכשהעוגה מתקררת נמרח את הקרם מעליה. את שליש הבצק שנותר נפורר מעל לקרם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת שמנת פירורים
צילום: מרסל אזולאי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מי שחג שבועות הוא רק תירוץ עבורו להכין עוגות גבינה מטריפות ומפנקות,
לא באמת צריך להמתין לחג כדי ליהנות ולהתפנק! 

עוד מתכוני שבועות מושלמים וטעימים מחכים לכם באתר,
כנסו ותתחילו להתפנק ולפנק את כל המשפחה ברמה היום־יומית!

Similar Posts

21 Comments

  1. 5 stars
    ניסיתי מתכון זה לראשונה, חד וחלק יצא יותר טעים מהמתכון הקבוע שלי !!!!
    מומלץ מאוד מאוד , טעם הקרם עדין ומדוייק ביותר.
    השתמשתי בחמאה לבצק .
    תודה רבה על העונג .

  2. נכון!! אני טעמתי את הבלילה והיה חסר לי סוכר, אחרת יש לזה טעם של מרגרינה.
    הוספתי והטעם השתפר, אבל עדיין היה חסר לי משהו. מקווה שייצא טוב… זה במקרר

    1. היי נופר,
      תודה רבה שכתבת לנו, הוספנו חצי כוס סוכר לקרם.
      איך היא יצאה? נשמח לדעת 🙂

  3. 2 stars
    הכנתי את המתכון מס פעמים והנסיונות לא צלחו
    יותר מדי בצק, בצק רטוב מדי, מלית נוזלית מדי וחסרה מעט מתיקות

  4. שלום
    הכמויות 500 מ"ל סך הכול או שזה שני מכלים כל אחד 500 מ"ל ? וכוליי
    2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)

  5. 2 stars
    כמי שלא חובבת מתוק באופן מיוחד… לא ברור איך אין סוכר בתערובת השמנת.
    חסר סוכר באופן דחוף! לפחות חצי כוס סוכר נדרש פה.
    עוגה תפלה וחבל על החומרים…

    1. היי נועה!
      תודה רבה על התגובה ומתנצלים שלא נהנית מהעוגה.
      העוגה הזו לא אמורה להיות מתוקה מאוד אלא חמוצה מתקתקה.
      בהצלחה 🙂

  6. עוגה פשוטה וקלה להכנה וטעימה מאוד ומדוייקת במרכיבים לא מתוקה מדיי, תודה רבה, ממליצה מאוד

    1. היי גיורא, נשמח להפנות אותך למתכון דומה אך יותר חדש, מסודר וברור, בהצלחה! למתכון ללחוץ כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?